Το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους κατέκτησε ο Λευτέρης Πετρούνιας στον τελικό του αγωνίσματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.
Χρυσός Ολυμπιονίκης ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους
Αθλητισμός
15/08/2016 | 21:04

Το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους κατέκτησε ο Λευτέρης Πετρούνιας στον τελικό του αγωνίσματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο πρωταθλητής μας ήταν έτοιμος, σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και αποφασισμένος για το χρυσό, ενώ οι αντίπαλοί του δυσκολεύτηκαν να φτάσουν το πρόγραμμά του και να τον απειλήσουν.

petrouniasΟ Πετρούνιας αγωνίστηκε δεύτερος. έκανε άψογη παρουσίαση με μια άσκηση που είχε συντελεστή δυσκολίας 6,80 και βαθμολογήθηκε με 9,200 στην εκτέλεση! Εκανε εκπληκτική έξοδο με διπλό σάλτο, αποσπώντας 16.000 βαθμούς και το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στους Αγώνες.

Ο βραζιλιάνος Αρτούρ Ζανέτι με αρκετές ομοιότητες στο πρόγραμμα του με τον έλληνα πρωταθλητή. Πήρε 15,766 τερματίζοντας δεύτερος.

Το χάλκινο μετάλλιο πήρε ο ρώσος Ντένις Αμπλιάζιν που απέσπασε 15,700 βαθμούς.

«Ναι ρε φιλε!»

Στις πρώτες δηλώσεις του μετά την απονομή του μεταλλίου ο Πετρούνιας επανέλαβε το σύνθημά του «Ναι ρε φίλε» προσθέτοντας «Ναι ρε Ελλάδα».

«Εχουμε την ψυχή να πάρουμε αυτό που θέλουμε» είπε ο χρυσός Ολυμπιονίκης ευτυχισμένος για την νίκη του την οποία αφιέρωσε στον πατέρα του, που τον έχασε πέρυσι, στον προπονητή του και την Ελλάδα.
Πρώτος αγωνίστηκε ο Κινέζος Χάο Γιου κάνοντας άσχημη προσγείωση. Απέσπασε 15.400 βαθμούς.

Τρίτος αγωνίστηκε ο Βέλγος Ντένις Χούσενς και πήρε 14.933 βαθμούς.

Τον ακολούθησε ο ρώσος Ντένις Αμπλιάζιν που απέσπασε 15,700 βαθμούς.

Πέμπτης αγωνίστηκε ο κινέζος Γιανγκ Λιου και πήρε 15,600 βαθμούς.

Εκτος αγωνίστηκε ο γάλλος Ντανί Πινιεϊρό Ροντρίγκες και απέσπασε 15,233 βαθμούς.

Εβδομος στους κρίκους ο ουκρανός Ίγκορ Ραντιβίλοφ, πήρε 15,466 βαθμούς.

Τελευταίος αγωνίστηκε ο βραζιλιάνος Αρτούρ Ζανέτι με αρκετές ομοιότητες στο πρόγραμμα του με τον έλληνα πρωταθλητή. Πήρε 15,766 τερματίζοντας δεύτερος.

petrounias

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer