Υπέρ της Υπουργικής τροπολογίας αρμοδιότητας του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, τοποθετήθηκε σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής η βουλευτής του Νομού, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.
Τροπολογία για τις Εργατικές Κατοικίες Ληξουρίου
Πολιτική
22/10/2014 | 16:39

Υπέρ της Υπουργικής τροπολογίας αρμοδιότητας του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, τοποθετήθηκε σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής η βουλευτής του Νομού, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Συγκεκριμένα, η τροπολογία αφορά στην ανάθεση της ανακατασκευής ή επισκευής των Εργατικών Κατοικιών Ληξουρίου, καθώς επίσης της σύνταξης των σχετικών μελετών και της έκδοσης οικοδομικών αδειών στην Υπηρεσία Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων (Υ.Α.Σ.) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων του Υπουργείου, ως έργο δημόσιου εθνικού επιπέδου.
Η ίδια τροπολογία προβλέπει την έκδοση απόφασης του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων προκειμένου να καθοριστούν οι ειδικότερες προϋποθέσεις και η διαδικασία αναγνώρισης των δικαιούχων, ανακατασκευής ή επισκευής των Εργατικών Κατοικιών Ληξουρίου, διανομής των νέων κατοικιών και κάθε σχετικό θέμα.
Αθήνα, 22.10.2014
Αφροδίτη Θεοπεφτάτου

seismos-liksouri-b-7

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer