Το Seanema Open Air Film Festival στηρίζεται στην προσφορά των ανθρώπων του και για αυτό φέτος σε χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ!
Το Seanema Open Air Film Festival αναζητά εθελοντές
Κινηματογράφος
02/08/2016 | 15:30

Ποιοί είμαστε.

Το Seanema Open Air Film Festival είναι το μοναδικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της
Ελλάδας καθώς και ένα από τα μοναδικά παγκοσμίως, όπου οι προβολές των ταινιών φιλοξενούνται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους δίπλα στη θάλασσα. Αξιοποιώντας στο έπακρον το μεσογειακό κλίμα αλλά και το ειδυλλιακό τοπίο της Κεφαλονιάς, τo SOAFF οραματίζεται να αποτελέσει ένα σημαντικό σημείο συνάντησης διακεκριμένων αλλά και νέων κινηματογραφιστών από όλο τον κόσμο υπό τον ήχο των κυμάτων του Ιονίου πελάγους. Στόχος μας, η Κεφαλονιά να μετατρέπεται σε ένα απέραντο θερινό σινεμά κατά τη διάρκεια του Seanema Open Air Film Festival, πάντα με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Γιατί χρειαζόμαστε εσένα.

Το Seanema Open Air Film Festival γεννήθηκε από το τρίπτυχο σινεμά- καλοκαίρι-Κεφαλονιά. Η ανάγκη ανάδειξης του φυσικού πλούτου του νησιού, στο ιδανικό κλίμα του καλοκαιριού μέσα από το σινεμά οδήγησε επαγγελματίες και εθελοντές στην υλοποίηση του SOAFF 2015. Με άξονα ‘dream big’, φέτος, προσπαθούμε να φέρουμε μαζί περισσότερες ταινίες σε περισσότερα μέρη με μεγαλύτερη συμμετοχή και απήχηση. Το Seanema Open Air Film Festival στηρίζεται στην προσφορά των ανθρώπων του και για αυτό φέτος σε χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ!

Δηλώστε συμμετοχή εδώ: http://seanemafestival.com/programma-ethelontismou/

 

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer