Η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας ευχαριστεί θερμά όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν και στήριξαν αυτή την προσπάθεια
Το χριστουγεννιάτικο παζάρι της “Μετάβασης”
Κοινωνία
19/12/2016 | 14:16

Στις 15 Δεκεμβρίου στο Αργοστόλι και στις 16 Δεκεμβρίου στο Ληξούρι πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της ομάδας ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Κεφαλονιάς – Ζακύνθου – Ιθάκης που λειτουργεί από το φορέα Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΜΕΤΑΒΑΣΗ».

Το παζάρι περιελάμβανε χειροποίητες δημιουργίες με φυσικά υλικά φιλοτεχνημένα από τους ίδιους τους ασθενείς. Σκοπός των δράσεων αυτών είναι να συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με ψυχιατρικά προβλήματα, στον επαναπροσδιορισμό της σχέσης με τον εαυτό τους, τον διπλανό τους, την Κοινότητα, την κοινωνία και στην καταπολέμηση του κοινωνικού στίγματος της ψυχικής νόσου.

Η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας ευχαριστεί θερμά όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν και στήριξαν αυτή την προσπάθεια καθώς και την ναυτιλιακή εταιρεία «Βικέντιος Δαμοδός – Kefalonia Ferries», την κοινοπραξία «ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ», και την ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ για την πολύτιμη συνεισφορά τους.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer