Το πρόγραμμα «Επινήσια Ηώς» της αέλια, προσφέρει συμβουλευτική και εκπαιδευτική υποστήριξη σε νέους από είκοσι τέσσερα (24) νησιά ώστε να μείνουν ή να επιστρέψουν στο νησί τους και να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στο νησί
Το πρόγραμμα «Επινήσια Ηώς» στην Κεφαλονιά
Κοινωνία
24/10/2016 | 15:27

Το πρόγραμμα «Επινήσια Ηώς» της αέλια, προσφέρει συμβουλευτική και εκπαιδευτική υποστήριξη σε νέους από είκοσι τέσσερα (24) νησιά ώστε να μείνουν ή να επιστρέψουν στο νησί τους και να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στο νησί. Μέγας δωρητής του προγράμματος είναι το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος». Πραγματοποιούμε επιτόπιες εκπαιδευτικές αποστολές στα περισσότερα από τα 24 νησιά ενώ συνεχώς θα στηρίζουμε και εξ αποστάσεως μέσω του Forum Ηώς.

Για τη δράση του Προγράμματος θα παρέχεται συστηματική ενημέρωση μέσω της σελίδας μας στο Facebook.

Στο Επινήσια Ηώς (για συντομία «Ηώς») θα προσφέρουμε στους νέους ενημέρωση, εκπαίδευση και συμβουλευτική υποστήριξη:

  • με δράσεις επιτόπου στα νησιά,
  • με το Forum Ηώς, ένα δίκτυο διαρκούς συμβουλευτικής υποστήριξης,

και θα τους βοηθήσουμε ουσιαστικά στην επιλογή και την προετοιμασία νέων επαγγελματικών προσπαθειών τους.

Στο πλαίσιο του Ηώς, θα οργανώσουμε εκπαιδευτικές αποστολές στα περισσότερα από τα 24 νησιά οργανώνοντας επιτόπιες δράσεις εκπαίδευσης και ενημέρωσης. Συγκεκριμένα, θα οργανώσουμε:

  • (α) τα Εργαστήρια του Ηώς, τα Ηώς labs με τίτλο «ΓΝΩΡΙΖΩ και ΑΞΙΟΠΟΙΩ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ», «ΜΠΟΡΩ» και «ΕΞΑΣΚΟΥΜΑΙ στην ΠΡΑΞΗ», με τα οποία θα δώσουμε σημαντικά εφόδια στους νέους μέσα από ενημέρωση, εξάσκηση δεξιοτήτων και πρακτική εμπειρία.
  • (β) τα Ηώς meet ups συναντήσεις συζήτησης και γνωριμίας, όπου θα γνωρίσουμε τους συμμετέχοντες νέους, θα ανταλλάξουμε απόψεις και θα τους δώσουμε συμβουλές και προτάσεις.

Επιπλέον, θα προσκαλέσουμε νέους από 24 νησιά να επωφεληθούν από το Forum Ηώς προσφέροντας τους ενημέρωση και συμβουλές. Ομάδα έμπειρων επαγγελματιών θα είναι στη διάθεση των νέων μέσω διαδικτύου, τηλεφώνου και άλλων σύγχρονων μέσων επικοινωνίας για να τους ενημερώσει, να τους συμβουλέψει και να τους φέρει σε επαφή με κατάλληλα άτομα που μπορούν να τους βοηθήσουν στα νέα τους επαγγελματικά εγχειρήματα.

Στην Κεφαλονιά θα βρισκόμαστε από 24-27 Οκτωβρίου.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer