Η χθεσινή παρέμβαση όλο νόημα του Προέδρου της ΝΔ στη Πολιτική Επιτροπή.
Το μήνυμα Μητσοτάκη στους επίδοξους βουλευτές και οι υποψήφιοι του…facebook
Πολιτική
26/01/2017 | 09:43

Την αρχή έκανε ο πληθωρικός πρώην δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Καλογερόπουλος εντός της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ. «Κάποιοι νομίζουν ότι θα εκλεγούν δήμαρχοι και βουλευτές από το facebook. Μιλάνε για τον εαυτό τους, αλλά για την παράταξη δεν βλέπω να μιλάει κανένας. Αγαπητοί φίλοι για όλους υπάρχουν θέσεις. Υπάρχουν θέσεις και για τα νέα παιδιά», είπε, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα πολλών μελών, ιδίως αυτών της παλιάς γενιάς.

Τους προβληματισμούς του Δημήτρης Καλογερόπουλου συμμερίστηκαν, έστω και με διαφορετική διατύπωση, και άλλα μέλη του γαλάζιου οργάνου, όπως ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο Νίκος Λυσιγάκης και ο Θανάσης Μπαλέρμπας.

Έτσι, καθώς το θέμα απασχολούσε, αποφάσισε να παρέμβει κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Με βάση τα όσα έπιασε ο υπερκοριός, ο πρόεδρος της ΝΔ εμφανίστηκε ικανοποιημένος που υπάρχει ανταγωνισμός για τη στελέχωση των ψηφοδελτίων, ξεκαθάρισε όμως δεν πρόκειται να δεχθεί κανείς να εμφανίζεται ως έχων το χρίσμα του υποψηφίου και ιδιαίτερα προσωπικά του ίδιου.

Και ο νοών νοείτω! Άλλωστε, οι αρμόδιοι εντός της ΝΔ σημειώνουν τα φάλτσα. Ήτοι, κυρίως ο γραμματέας της Π.Ε. Λευτέρης Αυγενάκης και ο προεδρικός σύμβουλος Θανάσης Νέζης, οι οποίοι…σκρινάρουν ό,τι κινείται και ό,τι πετάει.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer