Με κάθε εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια έγινε φέτος η πανήγυρις του Αγ. Σπυρίδωνος στο ομώνυμο εκκλησακι του στο Ληξούρι (παπα- Μπασιάς).
Το καλοκαιρινό Πανηγύρι του Αγίου Σπυρίδωνος στο Ληξούρι
Εκκλησία
12/08/2014 | 18:45
Με κάθε εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια έγινε φέτος η πανήγυρις του Αγ. Σπυρίδωνος στο ομώνυμο εκκλησακι του στο Ληξούρι (παπα- Μπασιάς). Το ξεχωριστό φέτος ήταν πως ύστερα από αίτηση μας υποδεχτήκαμε την ιερά εμβάδα (πασουμάκι) του Αγίου από την Κέρκυρα, όπου θα παραμείνει μόνιμα στον ιερό ναό μας προς ευλογία των πιστών.
Μετά το πέρας του εσπερινού ακολούθησε λιτάνευση της εικόνος και της εμβάδος στη περιφέρεια της ενορίας και προς τους ιερούς ναούς Αγ. Χαράλαμπο και Αγ. Νικόλαο Μηνιατών.
Ευχαριστίες: στον Μητροπολίτη Κερκύρας Παξων κ Διαποντίων Νήσων κ.κ. Νεκτάριο και στον προιστάμενο του ιερού προσκυνήματος του Αγ. Σπυρίδωνος στη Κερκύρα π. Γεωργιο Βλάχο για την παραχώρηση της ιεράς εμβάδος, τον πρόεδρο των ξενοδόχων κ. Σπ. Γαλιατσάτο για τη μεταφορά της από τη Κερκυρα, την Ελληνική Αστυνομία του τμήματος Ληξουρίου, τους Πυροσβέστες του κλιμακίου του Πυροσβεστικού Σώματος Ληξουρίου για τη περιφορά της εικόνος και τέλος στον Αρχ. Σπ. Πετεινάτο όπου προεξήρχε όλης της πανηγύρεως.
Και του χρόνου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ag_spuridwnas_lhjouri2 ag_spuridwnas_lhjouri3 ag_spuridwnas_lhjouri4 ag_spuridwnas_lhjouri5 ag_spuridwnas_lhjouri6 ag_spuridwnas_lhjouri7 ag_spuridwnas_lhjouri8

Πηγή: miniaton-analipsi.blogspot.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer