Δεν αρκεί η μεγάλη ζημιά από την καθυστέρηση του έργου του Πισαετού, δημιουργούνται και παράπλευρες απώλειες από την αδιαφορία του εργολάβου και των αρμόδιων υπηρεσιών!
«Τουριστικό αξιοθέατο» ο γερανός στην Ιθάκη!
Πολιτική
06/04/2014 | 18:08

Επερώτηση προς τον Περιφερειάρχη Ιονίων νήσων

Είναι γνωστή η πολύ μεγάλη καθυστέρηση στην υλοποίηση του έργου του λιμανιού στον Πισαετό Ιθάκης, καθυστέρηση αδικαιολόγητη που βυθίζει την Ιθάκη στην υπανάπτυξη και τους κατοίκους και τους επισκέπτες στην συνεχιζόμενη ταλαιπωρία.

Όμως τα βάσανα των Ιθακησίων από την στασιμότητα του έργου αυτού δεν έχουν τέλος.

Ο γερανός-πλατφόρμα που χρειάζεται για την πρόοδο του έργου βρίσκεται αγκυροβολημένος μέσα στο λιμάνι στο Βαθύ σε σημείο («στου τσιριμπί») που εμποδίζει και αποτρέπει τα τουριστικά σκάφη των επισκεπτών του νησιού να προσεγγίσουν και να προσδεθούν!

Δεν αρκεί δηλαδή η μεγάλη ζημιά από την καθυστέρηση του έργου του Πισαετού, δημιουργούνται και παράπλευρες απώλειες από την αδιαφορία και την αμέλεια του εργολάβου και των αρμόδιων υπηρεσιών!

Η ΑΝ.Α.Σ.Α ζητεί την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ του πλωτού γερανού, δεν χωρεί καμμία δικαιολογία για την όποια καθυστέρηση των υπηρεσιών να επέμβουν (τεχνικές υπηρεσίες περιφέρειας, λιμεναρχείο Ιθάκης).

Κε περιφερειάρχη επερωτάσθε τι πρόκειται να κάνετε σχετικά.

Κι επειδή ασφαλώς δεν γνωρίζετε το θέμα, σας κοινοποιούμε και την σχετική φωτογραφία!

Αργοστόλι, 5/4/2014

Θεόδωρος Γαλιατσάτος

Περιφερειακός σύμβουλος

Υποψ. Περιφερειάρχης

geranos

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia