Στη συνάντηση δεν θα δώσει το παρών ο Γιάννης Αλαφούζος, ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς αρνήθηκε την πρόσκληση
Την Πέμπτη η συνάντηση Κοντονή με Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαββίδη
Αθλητισμός
22/03/2016 | 14:23

Την Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 14:00 θα γίνει τελικά η πολυαναμενόμενη συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα από το Υπουργείο.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα έχει επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Ιβάν Σαββίδη για να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να συμφωνηθούν οι «κοινές γραμμές» στην προσπάθεια εξυγίανσης, διαφάνειας και εκσυγχρονισμού του ποδοσφαίρου.

Στη συνάντηση δεν θα δώσει το παρών ο Γιάννης Αλαφούζος, ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς αρνήθηκε την πρόσκληση.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή, διοργανώνεται την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2016, στις 14:00, συνάντηση των ιδιοκτητών-επενδυτών των μεγάλων ΠΑΕ της Super League.

Μέχρι στιγμής στην πρόταση του κ. Κοντονή έχουν ανταποκριθεί θετικά οι κκ. Β. Μαρινάκης-ΠΑΕ Ολυμπιακός, Δ. Μελισσανίδης-ΠΑΕ ΑΕΚ και Ιβάν Σαββίδης-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στόχος της συνάντησης κορυφής είναι να συμφωνηθούν στο ίδιο τραπέζι υπό την αιγίδα της αθλητικής ηγεσίας, «κοινές γραμμές» στην προσπάθεια εξυγίανσης, διαφάνειας και εκσυγχρονισμού του αθλήματος.

Η πρωτοβουλία του Υφυπουργού εμπεριέχεται σ’ ένα ευρύτερο πρόγραμμα ενεργειών που έχει αναλάβει, στο πλαίσιο κεντρικών κυβερνητικών αποφάσεων για την αναγέννηση του ποδοσφαίρου στη χώρα, κι έχει ως προτεραιότητα να βρεθούν μαζί κορυφαίοι επενδυτές του χώρου και να συζητήσουν τα φλέγοντα ζητήματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αλλά και λύσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην εκτόνωση του κλίματος έντασης και βίας στους αγωνιστικούς χώρους και συγχρόνως ανάπτυξης και νέων δεδομένων στην επιχειρηματικότητα του αθλήματος».

 

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia