Σε σχέση με ψευδή δημοσιεύματα ότι δήθεν οι εγκαταστάσεις του ΝΟΑ στερούνται αδειών εξέδωσε ανακοίνωση ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου.
Τζωρτζάτος: «Ψευδή τα δημοσιεύματα ότι ο ΝΟΑ δεν έχει άδειες»
Πολιτική
27/11/2014 | 11:20

Σε σχέση με ψευδή δημοσιεύματα  ότι δήθεν οι εγκαταστάσεις του ΝΟΑ στερούνται αδειών σημειώνουμε τα εξής:

Ουδέποτε  το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κεφαλληνίας  και Ιθάκης   βεβαίωσε ότι δήθεν ο ΝΟΑ στερείται αδειών. Είναι γνωστό άλλωστε ότι το έργο των εγκαταστάσεων του ΝΟΑ εκτελέστηκε και παραδόθηκε προς χρήση από την Περιφέρεια  Ιονίων Νήσων ,δηλαδή από φορέα του ίδιου του Κράτους.Το αρχείο του συγκεκριμένου έργου βρίσκεται  στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και όχι στα αρχείατου Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κεφαλληνίας  και Ιθάκηςκαι το έγγραφο μας απλά διευκρίνιζε αυτό το γεγονός οπότε  κάθε προσπάθεια παραπλάνησης και παραπληροφόρησης  είναι  καταδικασμένη να πέσει στο κενό.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Δ.Λ.Τ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ

 

Για το ίδιο θέμα ανακοίνωση έβγαλε και η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου:
ΑΣΤΕΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΔΗΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

loykas
Για τελευταία φορά υπενθυμίζουμε ότι το έργο των εγκαταστάσεων του Ν.Ο.Α μελετήθηκε, εκτελέστηκε και παραδόθηκε προς χρήση από την ίδια την Ελληνική πολιτεία μέσω της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
Επομένως τα δημοσιεύματα περί δήθεν αυθαίρετης χρήσης και δόμησης των εγκαταστάσεων του Ν.Ο.Α. κινούνται στη σφαίρα της φαιδρότητας. Ο «φάκελος» του συγκεκριμένου έργου βρίσκεται στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων , και στα αρχεία της ΤΥΔΚ η οποία ήταν η επιβλέπουσα αρχή. Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κεφαλλονιάς και Ιθάκης με την υπ’ αριθ. 11/2002 απόφασή του επέτρεψε την εκτέλεση όλων των εργασιών με πηγή χρηματοδότησης τη Γ.Γ.Α. («Πρόγραμμα ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΑ») με φορέα κατασκευής τη Διεύθυνση Δημοσίων Έργων της Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και αφού το έργο ολοκληρώθηκε , παραδόθηκε με επίσημο πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής.
Πραγματικά δε θα ασχοληθούμε άλλο με «νοσηρούς εγκεφάλους» και «παρα -site» που έχουν αναλάβει την υπεράσπιση μέσω ψευδών δημοσιευμάτων αυτών που είναι δικαστικά υπόλογοι για τις συκοφαντίες κατά του Ν.Ο.Αργοστολίου. Τα υπόλοιπα στη Δικαιοσύνη…
Ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Αργοστολίου

Λουκάς Νιφοράτος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer