Το εμπιστευτικο email του Θόδωρου στους αντιπεριφερειάρχες για τα νέα τους καθήκοντα...
Τα νέα καθήκοντα
19/09/2014 | 09:18

Αγαπητοί συνάδελφοι, συναγωνιστές, σύντροφοι,

Έχετε ήδη οριστεί στην θέση του θεματικού α/περιφερειάρχη, ο καθένας και η κάθε μία με τα ειδικότερα του καθήκοντα. Θέλω να σας μεταφέρω την σκέψη μου ότι αυτή η θέση είναι αυτονόητα θέση προσφοράς , γραμμή αγώνα και ευκαιρία δημιουργίας. Και όλα αυτά αφιερωμένα στον συμπολίτη μας που δεν είναι προνομιούχος που υποφέρει που έχει την ανάγκη της στήριξης , και όλα αυτά για την δημιουργία μιας περιφέρειας Ιονίων που θα λειτουργήσει προς το μέλλον με ανθρωποκεντρικά χαρακτηριστικά.

Στις αμέσως επόμενες ημέρες θα καθορισθούν πιο αναλυτικά τα πεδία της δράσης ενός εκάστου.

Εν τω μεταξύ θα πρέπει να εντοπίσετε τους χώρους που θα εγκαταστήσετε τα γραφεία σας σε συνεργασία με την α/περιφερειάρχη Κερκύρας σ. Πανδή. Οι εκκινούντες   από Κεφαλονιά και Ζάκυνθο (Σπύρος και Αγγελική)  μπορούν εναλλακτικά να διαθέτουν γραφείο στις εκεί ΠΕ ,παρά το γεγονός ότι θα απαιτείται συχνά να βρίσκονται και στην Κέρκυρα.

Πολύ σύντομα θα λάβετε ειδοποίηση για την πρώτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής ,στην οποία είστε πλέον μέλη, με θέματα την  οργάνωση της δουλειάς μας και τον καθορισμό προτεραιοτήτων.

Με εκτίμηση,

Θ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ