Το Κίνημά μας τώρα ξεκινά την πορεία του και είμαστε σίγουροι πως το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική κατάσταση της χώρας μ
Τα κακώς κείμενα και οι στρεβλές απόψεις
27/01/2015 | 16:08

Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ανήκουν πλέον στο παρελθόν και μια νέα σελίδα να ανοίγεται για τη χώρα μας και τα νησιά μας. Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στην κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου για την επανεκλογή της και να της ευχηθώ καλή δύναμη στο δύσκολο έργο της.
Παράλληλα, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μας σε Κεφαλονιά και Ιθάκη που τίμησαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και εμένα προσωπικά. Ο αγώνας μας ήταν δύσκολος και μερικές φορές άνισος, αφού τα κακώς κείμενα και οι στρεβλές απόψεις, δυστυχώς, στον τόπο μας, δεν ξεπερνιούνται εύκολα. Το σίγουρο είναι ότι το Κίνημά μας τώρα ξεκινά την πορεία του και είμαστε σίγουροι πως το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική κατάσταση της χώρας μας γενικότερα και των νησιών μας ειδικότερα στο άμεσα προσεχές διάστημα.

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος
ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ