Ο εμπορικός σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ, εύχεται στους συμπολίτες μας καλές και ευτυχισμένες γιορτές.
Σύλλογος ΚΡΑΝΗΣ: Ψωνίζουμε Ελληνικά και τοπικά τα Χριστούγεννα
Κοινωνία
20/12/2015 | 14:25

Ο εμπορικός σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ, εύχεται στους συμπολίτες μας καλές και ευτυχισμένες γιορτές.
Δια την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων, παροτρύνει το αγοραστικό κοινό της Κεφαλλονιάς να προτιμήσει για τα δώρα του και τις αγορές του τα Ελληνικά προϊόντα, όπως τσίπουρο, κρασί, τυριά και κρέατα, ρούχα από Ελληνικές βιοτεχνίες, παπούτσια Ελληνικών εργοστασίων, κοσμήματα Ελλήνων σχεδιαστών κ.α., και για όλα αυτά να προτιμήσει τα Ελληνικά καταστήματα και τους τοπικούς εμπόρους.
Ας είναι το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι λίγα ευρώ ακριβότερο, αρκεί τα χρήματα να κινηθούν στην τοπική κοινωνία ή να διατηρηθούν εντός της χώρας!
Ας είναι το ρούχο μας μιας φίρμας λιγότερο αναγνωρίσιμης, αρκεί να βοηθήσουμε μια Ελληνική βιοτεχνία να μην κλείσει!
Ας προτιμήσουμε φέτος για τις διακοπές μας ένα Ελληνικό θέρετρο βοηθώντας μια Ελληνική τουριστική επιχείρηση να ευημερήσει.
Στα δύσκολα οικονομικά χρόνια που διανύουμε πρέπει να αλληλοβοηθηθούμε, αν θέλουμε το τέλος της κρίσης να βρει την Ελλάδα στους Έλληνες.
Ο εμπορικός σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ, τα μέλη του, αλλά και όλοι οι έμποροι του νησιού, θα σταθούμε αρωγοί του σκοπού αυτού, με δράσεις όπως η Λευκή Νύχτα, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό όπου δίνεται η ευκαιρία στους παραγωγούς να κάνουν γνωστά τα προϊόντα τους και να τα πουλάνε μόνοι τους χωρίς να τα δίνουν κοψοχρονιά στις πολυεθνικές, συμφωνώντας να μείνουν οι τιμές των προϊόντων όσο το δυνατόν χαμηλότερα, αναλαμβάνοντας δράση ώστε να μειωθεί το ΦΠΑ στα νησιά, κ.α.

Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας
Σταύρος Σπαθής Μαρία Σκλαβουνάκη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ