Σε συνολικά 70 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ(285 ανθρώπους) διενεμήθησαν την Παρασκευή 4/09/2015 τρόφιμα ,ρούχα, υποδήματα, παιγνίδια!
Συνεχίζει το πολύτιμο έργο του το Φιλόπτωχο
Κοινωνία
07/09/2015 | 09:04

Αγαπημένοι μας φίλοι και αρωγοί στο έργο του Γ.Φ.Τ., σε συνολικά 70 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ(285 ανθρώπους) διενεμήθησαν την Παρασκευή 4/09/2015 τρόφιμα ,ρούχα, υποδήματα, παιγνίδια!
Αναλυτικά,κάθε οικογένεια έλαβε:
Κοτόπουλο κατεψυγμένο
Αλέυρι (2 κιλά)
Ζάχαρη(2 κιλά)
Γάλα εβαπορέ (6άδα)
Ντομάτες κονσέρβα
Μακαρόνια (2 κιλά)
Σφουγγάρια πιάτων και σφουγγαρίστρες
Αρακά κατεψυγμένο(οικογενειακή συσκευασία)
Βρεφικό γάλα και κρέμες για όσους έχουν μωρά κάτω του 1ου έτους
Πάνες
Ρούχα χειμωνιάτικα
Παπούτσια γυναικεία
Βρεφικά ρουχάκια
Παιγνίδια
Στο σημείο αυτό πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις δωρήτριες που από καρδιάς προσέφεραν στο Γ.Φ.Τ. τα παιγνίδια και τα ρουχάκια των παιδιών τους σε άριστη κατάσταση(!!!) και έκαναν χαρούμενα παιδιά και μαμάδες που δεν θα ειχαν τη δυνατότητα να τα αποκτήσουν…
Να ευχαριστήσουμε επίσης την οικογένεια που διατηρεί την ανωνυμία της και ενύσχισε με ενδύματα και υποδήματα (ενηλίκων) το Γ.Φ.Τ. και τα οποία ήδη διενεμήθησαν την Παρασκευή.
Μεγάλο ευχαριστώ και στην ανώνυμη κυρία που από το υστέρημα της(συνταξη) και την αγάπη της προσέφερε 7 κιβώτια γάλα εβαπορέ στο Γ.Φ.Τ. το οποίο και διενεμήθηκε
Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που σε κάθε διανομή προσφέρετε τη μικρή ή μεγάλη συνδρομή σας μέσω των καλαθιών μας στα SUPER MARKET-και σας παρακαλούμε να συνεχίσετε να το κάνετε γιατί η ανάγκη των συνανθρώπων μας συνεχώς αυξάνει δραματικά (μόνο την Παρασκευή είχαμε 5 νέες οικογένειες για να λάβουν βοήθημα)-αλλά και με τις απευθείας δωρεές σας σε μέλη του Γ.Φ.Τ-ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΤΑΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΛΛΙΩΣ Η ΔΩΡΕΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΜΑΣ.
Καλή εβδομάδα και παμε δυναμικά να συγκεντρώσουμε σχολικά(!!!!)για την επόμενη διανομή!!!

filoptwxo (2) filoptwxo (3) filoptwxo (4) filoptwxo (5)

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer