Ο κ.Wallen βρίσκεται στην Κεφαλονιά καλεσμένος του Ιόνιου Κέντρου Τεχνών και Πολιτισμού, όπου και αναπτύσσει θεματικές συνεργασίες μεταξύ διαφόρων Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων.
Συνεργασία Δήμου Κεφαλονιάς με University of Technology Sydney
09/08/2014 | 09:54

Με ιδιαίτερη τιμή ο Α/Δήμαρχος Παιδείας κ.Ευάγγελος Κεκάτος υποδέχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Δημαρχιακό Μέγαρο, εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση, τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου του Sydney Αυστραλίας, Prof Dr Lawrence Wallen.
Ο κ.Wallen βρίσκεται στην Κεφαλονιά καλεσμένος του Ιόνιου Κέντρου Τεχνών και Πολιτισμού , όπου και αναπτύσσει εποικοδομητικές θεματικές συνεργασίες μεταξύ διαφόρων Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, που δραστηριοποιούνται, με πρωτοβουλία του Κέντρου, κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου στο Νησί μας.
Στην Συνάντηση Εργασίας που ακολούθησε, διευκρινίστηκαν οι δυνατότητες διεύρυνσης των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων μεταξύ Δήμου Κεφαλονιάς, Ιονίου Κέντρου και Πανεπιστημίου, στα πλαίσια δημιουργίας μιας ευρύτερης κίνησης ανταλλαγής Φοιτητών ή δημιουργίας «πολιτιστικών συνδέσμων».
Τέλος ο κ.Κεκάτος, αφού ευχαρίστησε τον κ.Wallen για την πολύ σημαντική εργασία του στο Νησί, του προσέφερε συμβολικά εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής την Τιμητική Πλακέτα του Δήμου.