Στα πλαίσια της περαιτέρω Τουριστικής προβολής του Δήμου Κεφαλονιάς ήλθε στο Νησί ο Γενικός Διευθυντής της Tourist Press Γεώργιος Ερωτοκρίτου.
Συνεργασία Δήμου Κεφαλονιάς με Tourist Press
Τουρισμός
26/10/2016 | 20:40

Στα πλαίσια της περαιτέρω Τουριστικής προβολής του Δήμου Κεφαλονιάς, με Πρόσκληση του Α/Δημάρχου κ.Ευάγγελου Κεκάτου , ήλθε στο Νησί ο Γενικός Διευθυντής της Tourist Press κ.Γεώργιος Ερωτοκρίτου, για διεύρυνση της συνεργασίας, με έμφαση στις θεματικές μορφές Τουρισμού.
Συγκεκριμένα, μετά την επιτυχή προβολή του Νησιού στην Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού στη Γερμανία (ITB Berlin – 2016) με την καθοριστική συμβολή του κ.Ερωτοκρίτου και της Δημοσιογραφικής του Ομάδας, διευρύνεται η συνεργασία της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Κεφαλονιάς με την Tourist Press στην Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό.
Στις Συσκέψεις που ακολούθησαν με Μέλη και Φίλους της Τουριστικής Επιτροπής επισημάνθηκαν τα διαρκή επικοινωνιακά οφέλη από τις στοχευμένες δράσεις προώθησης της Κεφαλονιάς στις διεθνείς αγορές.
Ακολουθεί το link όπου υπάρχει, μεταξύ των άλλων και η συνέντευξη του κ.Κεκάτου στον κ.Ερωτοκρίτου.

Η αμέσως επόμενη προγραμματισμένη συνεργασία της Επιτροπής Τουρισμού με την Tourist Press είναι στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στη Μ.Βρετανία (WTM London 2016) από 7 έως και 9 Νοεμβρίου, όπου ο Δήμος Κεφαλονιάς, με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα εκπροσωπηθεί από τον κ.Κεκάτο.

an-5

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer