Τους εκλεκτούς επισκέπτες υποδέχθηκε εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος.
Συνεργασία Δήμου Κεφαλονιάς με Ναυτικό Όμιλο Lugano
Τουρισμός
06/07/2015 | 22:14

Κλιμάκιο Μελών του Ναυτικού Ομίλου Lugano (Ελβετία) με Δημοσιογράφους, Επιχειρηματίες και Στελέχη της Δημοτικής Αρχής του Ελβετικού Καντονίου επισκέφθηκαν το Δημαρχιακό Μέγαρο Κεφαλονιάς, συνοδευμένα από την κ.Millena Markoutza Messari, Μέλος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου.
Τους εκλεκτούς επισκέπτες υποδέχθηκε εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος.
Στη Σύσκεψη που ακολούθησε συζητήθηκαν οι τρόποι ενίσχυσης της επικοινωνίας του Νησιού με την Ελβετία, με σκοπό τις ευρύτερες συνεργασίες σε Πολιτιστικό, Τουριστικό, Εκπαιδευτικό, Αθλητικό και Επενδυτικό επίπεδο.
Συγκεκριμένα, αναπτύχθηκαν οι τρόποι περαιτέρω αξιοποίησης της παρουσίας του Περιπτέρου του Δήμου Κεφαλονιάς, ως επίσημη συμμετοχή, μετά από Πρόσκληση, στη Διεθνή Έκθεση Ελβετικού Τουρισμού στο Lugano από 30 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου 2015.
Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της Σύσκεψης υπήρξε επικοινωνία με τον Έφορο Ιστιοπλοΐας του Ναυταθλητικού Ομίλου Κεφαλονιάς και Ιθάκης (ΝΟΚΙ) κ.Γεράσιμο Μαρκέτο, με στόχο τη συνεργασία των δύο Ναυτικών Ομίλων.
Τα Μέλη του Ομίλου (Circolo nautico di Lugano ) που συμμετείχαν στη Σύσκεψη ήταν τα ακόλουθα :
1) Bertoli Marco : skipper
2) Gaggini Gianni : co-skipper , δημοσιογράφος
3) Bolzani Giovanni : μέλος δημοτικού συμβουλίου
4) Farolfi Gastone : έμπορος σοκολατοποιΐας
5) Meli Primo
6) Mocetti Stefano
7) Balmelli Ennio : πρόεδρος χορωδίας
8) Staub Ferruccio : co-skipper
9) Gini Marcel
10) Zoppi Gabriele, και
11) Scaroni Fiorenzo
Τέλος , οι Επισκέπτες ευχαρίστησαν τον κ.Κεκάτο για την εγκάρδια υποδοχή και εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για τις φυσικές ομορφιές της Κεφαλονιάς. kek1 kek2

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ