Με διπλή ομιλία πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση των μελών του Πυρήνα Κεφαλονιάς και Ιθάκης
Συγκέντρωση των μελών της Χρυσής Αυγής
22/03/2015 | 19:25

Με διπλή ομιλία πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση των μελών του Πυρήνα μας, το Σάββατο 21/3/2015.

Στην πρώτη, ο Γραμματέας του Πυρήνα, Δάβουλος Χρήστος, αναφέρθηκε στη σύγχρονη μάστιγα της λαθρομετανάστευσης, που απλώνεται απειλητικά σε όλη την Ελλάδα και θέτει σε τεράστιο κίνδυνο τον Ελληνισμό, με κύρια ευθύνη των ελληνόφωνων πολιτικάντηδων, οι οποίοι όχι απλά εθελοτυφλούν αλλά και κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μεγιστοποιήσουν το πρόβλημα, αποδεικνύοντας τον προδοτικό τους ρόλο ως εκτελεστικά όργανα των ξένων εχθρών της πατρίδος μας.

Η δεύτερη ομιλία, εν όψει της επετείου της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821 και σε σχέση με τα όσα συμβαίνουν σήμερα στη χώρα μας, είχε ως θέμα τα δάνεια της Ελλάδος από το 1821 έως σήμερα και τις πτωχεύσεις του Νεοελληνικού Κράτους από ιδρύσεώς του.

Δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται και οι νεοραγιάδες επαναλαμβάνουν τα λάθη τους. Η Χρυσή Αυγή έχει από χρόνια προτείνει έναν άλλο δρόμο στους Έλληνες, ένα δρόμο δύσκολο μεν για τους καλοπερασάκηδες νεοέλληνες, που οδηγεί όμως στη διέξοδο από τα χρόνια προβλήματα που βασανίζουν το Ελληνικό Κράτος και τους πολίτες του. Μένει στους Έλληνες ν’ αφυπνιστούν και να πράξουν το αυτονόητο.

Έσσεται ήμαρ.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ