Στόχος της πράξης είναι η ανάπτυξη πλατφόρμας για την παροχή ψηφιακών υπηρεσιών
Στο ΕΣΠΑ η ψηφιακή σύγκλιση της ΠΙΝ
Πολιτική
11/01/2015 | 18:00

Εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Ψηφιακή Σύγκλιση”  η πράξη  “Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Ψηφιακής Διαχείρισης & Παροχής Διοικητικών Διαδικασιών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων” προϋπολογισμού  623.475 ευρώ.

Στόχος της πράξης είναι η ανάπτυξη πλατφόρμας για την παροχή ψηφιακών υπηρεσιών, καθώς επίσης και η δημιουργία ενός διαλειτουργικού περιβάλλοντος για το σύνολο των διοικητικών διαδικασιών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, προκειμένου τα έγγραφα, οι πληροφορίες και τα δεδομένα να παράγονται, να κωδικοποιούνται, να διακινούνται και να διατηρούνται αποκλειστικά και μόνο σε ψηφιακή μορφή. Το τελικό προϊόν θα υπογράφεται ψηφιακά από το σύνολο της διοικητικής και πολιτικής ιεραρχίας της Περιφέρειας, μέσω ψηφιακών πιστοποιητικών σκληρής αποθήκευσης.

Η ολοκλήρωση του έργου θα βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια της νέας περιφερειακής αρχής να δημιουργήσει την νέα μορφή της δημόσιας υπηρεσίας που θα εξυπηρετεί άμεσα και με παροχή ποιοτικών υπηρεσιών τον πολίτη.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τον Οκτώβριο του 2015 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό ταμείο περιφερειακής ανάπτυξης.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer