Το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο θεωρείται ένα από τα πλέον κλασσικά κρουαζιερόπλοια που πλέουν στις διεθνείς θάλασσες
Στο Αργοστόλι το “Sovereign”
21/07/2014 | 21:43

Στο Λιμάνι της Σούδας κατέπλευσε σήμερα για πρώτη φορά το κρουαζιερόπλοιο Sovereign της εταιρείας διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων Pullmantur που ανήκει στον Όμιλο της Royal Caribbean Cruises.

Το πλοίο στο οποίο επιβαίνουν 2.104 επιβάτες και 827 άτομα πλήρωμα κατέφθασε στη Σούδα στις 7:00 προερχόμενο από το Κουσάντασι της Τουρκίας και αναχώρησε στις 17:00 με προορισμό το Αργοστόλι.

Το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο θεωρείται ένα από τα πλέον κλασσικά κρουαζιερόπλοια που πλέουν στις διεθνείς θάλασσες και με μεγάλη ιστορία επειδή πρωταγωνίστησε την εποχή της ανάπτυξης της διεθνούς κρουαζιέρας στην δεκαετία του ’90. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει ένα φανατικό και πιστό κοινό επιβατών που το προτιμούν για την κλασσική αίσθηση που αποπνέουν οι χώροι του και η ιστορία του σε σχέση με τα σύγχρονα μεγαθήρια των θαλασσών.

Έχει ανακαινισθεί προσφάτως και διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό και ανέσεις. Η εταιρεία διαχείρισης Pullmantur διαθέτει 5 συνολικά κρουαζιερόπλοια που εξυπηρετούν προορισμούς της Μεσογείου, της Βαλτικής και Βόρειας Θάλασσας και της Καραϊβικής.

Sovereign2

Πηγή: protothema.gr