Ο φόρος θα καταβληθεί σε πέντε μηνιαίες δόσεις, ενώ προθεσμία για την πληρωμή της πρώτης δόσης είναι τα τέλη Σεπτεμβρίου
Στις 18 Αυγούστου αρχίζει η ανάρτηση των εκκαθαριστικών ΕΝΦΙΑ
Οικονομία
09/08/2016 | 17:45

Στις 18 Αυγούστου θα αρχίσει η σταδιακή ανάρτηση των εκκαθαριστικών του φετινού ΕΝΦΙΑ στο TaxisNet, σύμφωνα με ανακοίνωση της γενικής γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

Ο φόρος θα καταβληθεί σε πέντε μηνιαίες δόσεις, ενώ προθεσμία για την πληρωμή της πρώτης δόσης είναι τα τέλη Σεπτεμβρίου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ανάρτησης οι πολίτες δεν θα μπορούν να υποβάλουν μέσω Taxis δηλώσεις Ε9 για τροποποίηση της δηλωμένης ακίνητης περιουσίας τους.

Συγκεκριμένα, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ενημερώνει τους ιδιοκτήτες ακινήτων για τα παρακάτω:

Η υποβολή δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων (Ε9) έτους 2016 δεν θα είναι διαθέσιμη από την Πέμπτη, 18 Αυγούστου, στις 08:00 π.μ., και μέχρι την ολοκλήρωση της έκδοσης-ανάρτησης των πράξεων διοικητικού προσδιορισμού ΕΝΦΙΑ 2016 και το άνοιγμα των τροποποιητικών δηλώσεων ΕΝΦΙΑ 2016.

Οι εφαρμογές Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων (Φ.Ε.Φ.Π. – Ε1), καθώς και η υποβολή δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων (Ε9) 2017, δεν θα είναι διαθέσιμες την ίδια ημέρα, μεταξύ 08:00 και 12:00.

Όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες του Περιουσιολογίου (όπως το Πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ, υποβολές δηλώσεων Ε9 ετών 2010-2015), θα είναι διαθέσιμες κανονικά, καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών, αναφέρει η ΓΓΔΕ.

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer