Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσκάλεσε επίσημα η ΝΟΔΕ Ζακύνθου της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά ο πρόεδρός της Κώστα Κόκλας.
Στη Ζάκυνθο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις εορτές του Αγίου Διονυσίου
Πολιτική
19/08/2016 | 10:12

Στη Ζάκυνθο θα έρθει ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον πολυούχο του νησιού Αγιο Διονύσιο.
Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσκάλεσε επίσημα η ΝΟΔΕ Ζακύνθου της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά ο πρόεδρός της Κώστα Κόκλας.

Η πρόσκληση έγινε τελικά δεκτή, αφού έπρεπε να ξεπεραστούν σημαντικές υποχρεώσεις του αρχηγού της ΝΔ που τρέχουν αυτό το διάστημα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα την Τετάρτη 24 Αυγούστου στη 1 το μασημέρι θα συναντηθεί με φορείς του νησιού στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Στις 17.30 θα επισκεφθεί τα γραφεία της ΝΟΔΕ Ζακύνθου και στις 19.15 θα αφιχθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου προκειμένου να ακολουθήσει τη λιτανεία του Σεπτού Σκηνώματος στην πόλη της Ζακύνθου.

Ο πρόεδρος θα διανυκτερεύσει στη Ζάκυνθο και θα αναχωρήσει νωρίς το πρωί της Πέμπτης 25 Αυγούστου 2016.

Όπως γράφει και το imerazante.gr στην ακολουθία του προέδρου της Ν.Δ. μεταξύ άλλων στελεχών θα συμμετέχουν η πρόεδρος του ινστιτούτου Κων/νου Καραμανλή και πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου συμπολίτισσα κα Ρόδη Κράτσα, καθώς και ο Κεφαλλονίτης και φίλος της Ζακύνθου, πρόεδρος της περιφερειακής οργάνωσης Ιονίων Νήσων της Ν.Δ. Παναγής Μαρκάτος.

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer