Ενημερώθηκε για τα βασικά προβλήματα του Κέντρου Υγείας Ιθάκης
Στην Ιθάκη ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου
Πολιτική
17/01/2014 | 17:33

Σήμερα 17 Ιανουαρίου 2014 επισκέφθηκαν την Ιθάκη ο νέος Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας κος Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος με τον Αντιπρόεδρο κ. Διονύσιο Μαρκάτο.

Αρχικά πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με την Περιφερειακή Σύμβουλο Π.Ι.Ν. και μέλος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου κα Σμαράγδα Σαρδελή, η οποία τους εξέθεσε τα βασικά προβλήματα του Κέντρου Υγείας Ιθάκης:

έλλειψη Αγροτικών Ιατρών

μη λειτουργία Μικροβιολογικού εργαστηρίου

έλλειψη δεύτερου οδηγού ασθενοφόρου

επάνδρωση του Κέντρου Υγείας με Ιατρικό προσωπικό

κτιριακά προβλήματα.

Ακόμη ανέφερε την ανάγκη καλύτερης λειτουργίας του Περιφερειακού Ιατρείου Σταυρού και της επαναλειτουργίας του Ιατρείου στο Περαχώρι.

Πρότεινε ακόμη να έρχονται στην Ιθάκη Ιατροί του Γ.Ν. Κεφαλληνίας διαφόρων ειδικοτήτων οι οποίοι θα μπορούσαν να εξετάζουν  στο Διαγνωστικό Κέντρο, όπως γινόταν παλαιότερα. Επιπροσθέτως πρότεινε τη δημιουργία «ομάδας» κοινωνικής στήριξης από άτομα σχετικών ειδικοτήτων που εργάζονται ήδη σε φορείς της Ιθάκης.

zafeiropoylos-ithaki (2)

Στη συνέχεια συνάντησαν τη Δήμαρχο Ιθάκης κα Κασσιανού και συζήτησαν ειδικότερα το κτιριακό θέμα του Κέντρου Υγείας. Ο κος Ζαφειρόπουλος δεσμεύτηκε ότι θα προωθήσει άμεσα τη σχετική μελέτη στο ΕΣΠΑ και ζήτησε τη συνδρομή των δύο φορέων, Δήμου και Περιφέρειας,  για τον άμεσο καθαρισμό και ευπρεπισμό του χώρου του Κέντρου Υγείας.

Τέλος επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας όπου ο κ.Ζαφειρόπουλος, ο κ. Μαρκάτος και η κα Σαρδελή συμμετείχαν σε σύσκεψη με όλους τους εργαζόμενους. Ο Διευθυντής κ.Παξινός εξέθεσε όλα τα προβλήματα που τους απασχολούν με κυριότερο αυτό της έλλειψης Αγροτικών Ιατρών.

Ο κ.Ζαφειρόπουλος απάντησε ότι θα προβεί σε άμεσες και αποτελεσματικές ενέργειες για τη λύση των προβλημάτων και υποσχέθηκε ότι θα επισκέπτεται τακτικά την Ιθάκη.

zafeiropoylos-ithaki (3)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer