Οι εκλογές τελείωσαν… κάθε κατεργάρης πηγαίνει στο πάγκο του…
Στήλη Άλατος….
Πολιτική
29/01/2015 | 11:00

– Καλημέρα φίλοι αναγνώστες. Οι εκλογές τελείωσαν… κάθε κατεργάρης πηγαίνει στο πάγκο του…
– Μπορεί η έδρα να πέρασε για άλλη μια φορά στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ αλλά σίγουρα η υποψηφιότητα του συζητήθηκε όσο καμία άλλη ήταν εκείνη του Χαράλαμπου Λυκούδη.
– Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και μάλιστα.. αιφνιδιαστικά, κατάφερε να κοντράρει την έδρα στα ίσια κάτι που φάνηκε κι από την πρωτιά του σε σταυρούς προτίμησης από όλους τους υποψηφίους όλων των συνδυασμών.

paliki7
– Άλλωστε, η διαπίστωση πως «η έδρα πηγαίνει με το ρεύμα» δεν είναι τυχαία.
– Αν υπολογίσουμε μάλιστα την σαρωτική επικράτηση του Αλέξη Τσίπρα πανελλαδικά, μπορούμε να αντιληφθούμε την σημασία και την έκταση του «εγχειρήματος Λυκούδη».
– Πιστέψτε με ο Χαράλαμπος Λυκούδης είναι το νέο κεφάλαιο στην κεντροδεξιά και αυτό που θα πρέπει να κοιτάξει απ΄ εδώ και πέρα είναι την ανασυγκρότηση του κόμματος στα νησιά μας με τη νέα γενιά στο προσκήνιο…
– Αν δεν το τολμήσει, θα έχει την ίδια τύχη με τον Παύλο και όλους τους άλλους που πέρασαν ως ..κομήτες και έφυγαν.
– Στα του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών τώρα, μαθαίνουμε πως ο Ξενοφώντας Ευαγγελάτος ετοιμάζεται να οργανώσει το κόμμα στο νησί μας.

xwnofwntas (2)
– Για όσους τον ξέρουν καλά, μιλάνε για ένα στέλεχος με όρεξη να διαμορφώσει άρτια την οργάνωση του Κόμματος Παπανδρέου στην Κεφαλονιά μπαίνοντας δυνατά στην πολιτική σκακιέρα του τόπου μας.
– Το Σάββατο, στις 18:30 στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, κόβει η Κεφαλληνιακή Αδελφότητα στο Πειραιά τη Πίτα της.

pita_adelfothta_peiraia15
– Αυτά για σήμερα, ραντεβού αύριο το πρωί πάλι…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer