Με την ευκαιρία θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε τόσο για την συμμετοχή των παιδιών σας όσο και την εμπιστοσύνη που δείξατε στο χώρο και την ιστορία της Σχολής όλα αυτά τα χρόνια.
ΣΟΚ: Αναστέλλεται η λειτουργία της Μπάντας της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλονιάς
Πολιτισμός
11/09/2015 | 15:33

Αγαπητοί γονείς,

Σας γνωρίζουμε ότι από 13/8/2015 η λειτουργία της Μπάντας έχει ανασταλεί.

Οι λόγοι που οδήγησαν το Διοικητικό Συμβούλιο σε αυτή την απόφαση είναι καθαρά οικονομικοί.

Σημειώσατε ότι οι δύο (2) χορηγίες που υπήρχαν από το Αντύπειο Κληροδότημα και το Ίδρυμα Υπατίας Δεστούνη και οι οποίες στήριζαν ουσιαστικά οικονομικά αυτήν μας τη δραστηριότητα, δεδομένου ότι η συμμετοχή & εκπαίδευση των παιδιών ήταν εντελώς δωρεάν έχουν προ διετίας διακοπεί λόγω της οικονομικής κρίσης.

Παρά ταύτα η Σχολή έκανε πολλές προσπάθειες τα δύο τελευταία χρόνια έως σήμερα για την εξεύρεση πόρων αλλά συνάντησε παντού άρνηση.

Δεν σταματάμε την λειτουργία της Μπάντας απλώς αναστέλλουμε και συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας ώστε μόλις εξευρεθούν οι απαραίτητες οικονομικές προϋποθέσεις να αρχίσει ξανά η λειτουργία της.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν ζητάμε από τους μαθητές την παράδοση των στολών τους.

Με την ευκαιρία θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε τόσο για την συμμετοχή των παιδιών σας όσο και την εμπιστοσύνη που δείξατε στο χώρο και την ιστορία της Σχολής όλα αυτά τα χρόνια.

Η όποια λύπη σας για το γεγονός πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι και δική μας γιατί για την δημιουργία και την λειτουργία αυτής της Μπάντας έχουμε μοχθήσει και διαθέσαμε το μεγαλύτερο οικονομικό απόθεμα της Σχολής. Δυστυχώς οι αριθμοί είναι αμείλικτοι.

Εάν υπάρχει εκ μέρους σας κάποια σκέψη ή πρόταση που μπορεί να βοηθήσει ώστε να καλυφθούν τα γενικά έξοδα λειτουργίας της Μπάντας θα χαρούμε να την ακούσουμε και να την συζητήσουμε μαζί σας.

Για ότι σχετικό με τα ανωτέρω παρακαλώ να επικοινωνήσετε με τον πρόεδρο κ. Νίκο Φαμπιάτο.

 

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer