Συνεχιζεται η Ληξουριώτικη κόντρα των δύο ανδρών της Δημ. Κοινότητας Ληξουρίου.
Σκληρή απάντηση Μοσχόπουλου σε Μαρκέτο υψηλή δόση …χιούμορ!
Πολιτική
08/04/2016 | 07:56

“ΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ”

Εκεί που σκεφτόμασταν να αποταθούμε στη γνωστή τηλεντεντέκτιβ Αγγελική Νικολούλη προκειμένου να ανακαλύψουμε τον άφαντο μέχρι σήμερα Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ληξουρίου, κ. Μαρκέτο, με έκπληξη αλλά και χαρά διαπιστώσαμε ότι υπάρχει και μάλιστα γράφει και επιστολές. Βέβαια περιμέναμε να αναφερθεί στα πολλά άλυτα προβλήματα της πόλης μας και εν πάσει περιπτώσει, να αναλάβει τις τεράστιες ευθύνες του για την έξι χρόνια τώρα εξοργιστική σιωπή του.
Όμως αυτός χωρίς ίχνος αυτοκριτικής και χωρίς την απαραίτητη για αυτές τις περιπτώσεις αδρεναλίνη (μιλάμε για την ουσία που κάνει τους ανθρώπους να κοκκινίζουν!), προτίμησε να ρίξει τις ευθύνες στην Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά και στο μέλος της Ανδρέα Μοσχόπουλο.
Δυστυχώς ο δεν ζει ο Ανδρέας Λασκαράτος αλλιώς σίγουρα θα τον είχε συμπεριλάβει στα “Μυστήρια της Κεφαλονιάς”.
Κύριε Μαρκέτο
Μπορείτε να μας θυμίσετε:
πόσες φορές ακριβώς συμμετείχατε και υποστηρίξατε στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου θέματα που αφορούσαν το Ληξούρι; (ας ήταν έστω και μία η παρουσία σας……)
έχετε επισκεφτεί ή έχετε ακούσει κάτι τα τελευταία 6 χρόνια για το τουριστικό περίπτερο πουακόμα και ένας σταύλος φαίνεται ανάκτορο μπροστά του;
έχετε μήπως αντιληφθεί την κατάντια του κέντρου νεότητας της πόλης μας;
σας απασχόλησε ποτέ η αποκατάσταση των σχολικών κτιρίων, του θεάτρου, του παλιού Δημαρχείου, κ.α.;
Θα μπορούσαμε να σας ρωτήσουμε για ένα σωρό άλλα προβλήματα της περιοχής (οδικό δίκτυο, κοινόχρηστους χώρους, ηλεκτροφωτισμό, καθαριότητα κ.α.), αλλά δεν θα το κάνουμε γιατί μάλλον σε άλλη πόλη ζείτε και είναι φυσικό επόμενο να μην τα γνωρίζετε.
Άφησα σκόπιμα για το τέλος κ. Μαρκέτο το Νεκροταφείο της πόλης μας. Σας θυμίζω ότι με πρόταση δική μου στον περσινό προϋπολογισμό της κοινότητας μπήκαν σε κωδικό 15.000 € για αποκατάσταση των ζημιών που είχε υποστεί μετά τους σεισμούς. Να υποθέσω ότι η προχθεσινή σας αυτοψία και φωτογράφιση με το Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο στο συγκεκριμένο χώρο ήταν για να ελέγξετε αν έχει ολοκληρωθεί η εν λόγω αποκατάσταση;;;
Κύριε Μαρκέτο συνιστώ να ηρεμήσετε και να μην ανησυχείτε.
Τα συμφέροντα της Παλικής διεκδικούνται στο ανώτατο όργανο του Δήμου μας, στο Δημοτικό Συμβούλιο, με τον καλύτερο τρόπο τόσο από τον επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς κ. Μιχαλάτο, όσο και από τον Ληξουριώτη Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αραβαντινό.
Δυστυχώς, την ώρα που τα τεράστια προβλήματα της Παλικής παραμένουν άλυτα, εσείς πιστεύετε ότι το Ληξουριώτικο Καρναβάλι συνεχίζεται……..
Ληξούρι 7-4-2016
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ
μέλος Δ.Κ. Ληξουρίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer