Καλή επιτυχία!
Σήμερα κληρώνει το Τζόκερ τα 17 εκατ. ευρώ!
e – bet
06/11/2014 | 11:49

Απόψε στις 20:55 είναι προγραμματισμένη η κλήρωση υπ’ αριθμ. 1546 στην ιστορία του Τζόκερ που αναμένεται να αναδείξει τον υπερτυχερό των 17 εκατομμυρίων ευρώ.

Μετά από δεκαπέντε συνεχόμενα τζακ-ποτ, όλοι ελπίζουν ότι αυτό που βγήκε από την κληρωτίδα της περασμένης Κυριακής θα είναι το τελευταίο και έτσι το απίστευτα μεγάλο ποσό – μολονότι δεν είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία του παιχνιδιού – επιτελούς θα βρει έναν ή περισσότερους κατόχους. Όχι ότι πάντως και η δεύτερη κατηγορία δεν μπορεί να είναι αρκούντως κερδοφόρα καθώς στην τελευταία κλήρωση οι 17 νικητές μοιράστηκαν από 78.000 ευρώ ο καθένας.

Κι αν για το ποσό που θα μοιραστεί το ρεκόρ παραμένει στον Απρίλιο του 2010 όταν είχαν μοιραστεί, μετά από 14 τζακ ποτ, 20 εκατομμύρια ευρώ, το ίδιο μάλλον δεν θα συμβεί με τις στήλες που θα συμπληρωθούν καθώς είναι πολύ πιθανόν να ξεπεραστούν οι 40 εκατομμύρια του ίδιου μήνα αν κρίνει κανείς από την πορεία των τελευταίων κληρώσεων: 16 εκατομμύρια πριν από δύο Κυριακές, 22 εκατομμύρια την περασμένη Πέμπτη, 30 εκατομμύρια την Κυριακή που μας πέρασε.

Καλή επιτυχία!

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer