Εάν οι ίδιοι δεν το πράξουν ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας είναι υποχρεωμένος, στo πλαίσιo της διαφάνειας και της χρηστής διοίκησης την οποία επικαλείται στην ανοικτή επιστολή του προς ημάς, να τις δημοσιοποιήσει ο ίδιος
Ρουχωτάς: Να δημοσιευθούν οι επιστολές Θόδωρου και Παρίση για το καράβι
Πολιτική
27/07/2015 | 14:07

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η παράταξη μας το Σάββατο 25  Ιουλίου 2015 σχετικά με την επαναλειτουργία  της γραμμής ΠΑΤΡΑ ΣΑΜΗ ΙΘΑΚΗ τονίσαμε  την ανάγκη σαφούς τοποθέτησης όλων των εμπλεκομένων στο θέμα.

Ανεξαρτήτως της όποιας κριτικής μπορεί να ασκήσει κανείς στην ανοικτή επιστολή του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας μέσω της  επιστολής αυτής δίδεται η άποψη του κ Υπουργού επι του θέματος, αλλά επιπροσθέτως από τα συμφραζόμενα προκύπτει η σαφέστατη υποχρέωση του Γραμματέα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κ. Θ. Γαλιατσατου, αλλά και του Δημάρχου κ. Α. Παρίση, να δημοσιοποιήσουν οι ίδιοι τις επιστολές που απέστειλαν προς το Υπουργείο για το θέμα καθώς και την εξουσιοδότηση των συμβουλίων τους βάσει των οποίων ενήργησαν σε ένα τόσο ζωτικής σημασίας θέμα.

Εάν οι ίδιοι δεν το πράξουν ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας είναι υποχρεωμένος, στα πλαίσια της διαφάνειας  και της χρηστής διοίκησης την οποία επικαλείται στην ανοικτή επιστολή του προς ημάς, να την δημοσιοποιήσει ο ίδιος παρέχοντας  στους Κεφαλλήνες την αναγκαία πληροφόρηση για τις θέσεις και τον τρόπο λειτουργίας των ταγών της τοπικής  και περιφερειακής αυτοδιοίκησης στο θέμα της επαναλειτουργίας της γραμμής ΠΑΤΡΑ ΣΑΜΗ ΙΘΑΚΗ.

Αργοστόλι 27 Ιουλίου  2015

Γραφείο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης

“ΕΝΩΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΠΟΛΗ”

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer