Τραγικές οι συνθήκες που επικρατούν στο χώρο που φιλοξενούνται οι αθλητές
Ρίο: Πλημμύρισε ο όροφος που φιλοξενεί την ελληνική αποστολή στο Ολυμπιακό Χωριό
Αθλητισμός
31/07/2016 | 21:00

Η κατάσταση που συναντούν στο Ολυμπιακό χωριό οι αθλητές στο Ρίο είναι κάτι παραπάνω από απαράδεκτες. Οι εγκαταστάσεις θυμίζουν γιαπί, τα υδραυλικά δεν δουλεύουν, ενώ αρκετές αποστολές αναγκάστηκαν να πληρώσουν από την τσέπη τους εργάτες για τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης.

Την κατάσταση που επικρατεί στο Ολυμπιακό Χωριό επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στον «Αθήνα 984» και ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής στο Ρίο Ισίδωρος Κούβελος, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε ότι οι Έλληνες αθλητές αναγκάστηκαν να αλλάξουν όροφο επειδή πλημμύρισαν.

«Η κατάσταση είναι τραγική, όσον αφορά τη διαμονή μας στο Ολυμπιακό Χωριό. Από έξω είναι ένα κόσμημα, αλλά από μέσα θυμίζει γιαπί. Δεν λειτουργούν τα υδραυλικά, τρέχουν τα νερά, δεν υπάρχουν καθρέπτες στα μπάνια. Να φαντασθείτε ότι αλλάξαμε όροφο γιατί πλημμυρίσαμε. Κι αυτά είναι λίγα μπροστά σε αυτά που τραβάνε οι άλλες αποστολές, όπως η ιαπωνική, όπου είχαν διαρροή αερίου. Kάθε πρωί στο μίτινγκ των αρχηγών αποστολών, ακούγονται πολλά παράπονα και οι υπεύθυνοι απλά μας διαβεβαιώνουν ότι θα λυθούν. Αυτά που αντιμετωπίζουμε είναι πρωτοφανή και φυσικά δεν τα αντιμετωπίσαμε ούτε στο Λονδίνο, ούτε στο Πεκίνο, ούτε φυσικά στην Αθήνα. Οι εργάτες παράτησαν τις δουλειές τους στο Χωριό επειδή είναι απλήρωτοι και πήραν μάλιστα μαζί τους και διάφορα αντικείμενα.

Και το πρόβλημα με τις μετακινήσεις είναι τεράστιο. Η εθνική πόλο έχασε μια προπόνηση, επειδή ο οδηγός έχασε το δρόμο προς το κολυμβητήριο. Μας ζήτησαν χίλιες φορές συγγνώμη, αλλά τι να την κάνουμε;»

Και ένα ενδεικτικό βίντεο από όσα συμβαίνουν στο Ολυμπιακό Χωριό του Ρίο, πέντε ημέρες πριν την επίσημη έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων:


Πηγή: lifo.gr

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer