Προκειμένου να συμμετέχουν στο φωτογραφικό workshop - συνάντηση δικτύωσης, με τίτλο “Ο ρόλος της φωτογραφίας στην ανάδειξη του πολιτισμού των νησιωτικών περιοχών ”
Πρόσκληση σε φωτογράφους για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Νήσων Περίπλους»
Κοινωνία
22/10/2014 | 13:30

Η Συνεταιριστική Αυτοδιοικητική Ζακύνθου Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α. (Σ.Α.Ζ.Α.Ε.), στο πλαίσιο  της διατοπικής συνεργασίας «Νήσων Περίπλους» στην οποία συμμετέχει ως  εταίρος,  καλεί ενδιαφερόμενους φωτογράφους – εκπροσώπους φωτογραφικών ομάδων που δραστηριοποιούνται στην Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά,  να εκδηλώσουν ενδιαφέρον προκειμένου να συμμετέχουν  στο  φωτογραφικό workshop – συνάντηση δικτύωσης, με τίτλο “Ο ρόλος της φωτογραφίας στην ανάδειξη του πολιτισμού των νησιωτικών περιοχών”.

Το φωτογραφικό workshop, θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο στις 6 και 7 Νοεμβρίου 2014, με εκπροσώπους φωτογραφικών ομάδων από όλα τα νησιά της Ελλάδας.

Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των φωτογράφων είναι δωρεάν και θα καλυφθούν από το πρόγραμμα.

Για την επιλογή τριών (3) εκπροσώπων φωτογραφικών ομάδων, καλούμε τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής συνοδευόμενη από μία σύντομη περιγραφή της φωτογραφικής ομάδας (έδρα, μέλη, δραστηριότητες, ιστορικό, κλπ) , στα γραφεία της  Συνεταιριστικής Αυτοδιοικητικής Ζακύνθου Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α. (Σ.Α.Ζ.Α.Ε..), στην Πλ. Μαχαιράδου  στον 1ο όροφο ή  στο  e-mail: sazae@otenet.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να  επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 26950 43931 ή να επισκεφτείτε το site της Σ.Α.Ζ. www.saz.gr, απ΄ όπου θα κατεβάσετε και την αίτηση ενδιαφέροντος.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014, ώρα 12.00  π.μ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer