Βραχεία κεφαλή για την Νέα Δημοκρατία σε νέα δημοσκόπηση, ενώ με μεγάλη διαφορά καταλληλότερος για την πρωθυπουργία αναδεικνύεται ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς
Προβάδισμα 1% για τη Ν.Δ.
Πολιτική
18/05/2013 | 15:42

Βραχεία κεφαλή για την Νέα Δημοκρατία σε νέα δημοσκόπηση, ενώ με μεγάλη διαφορά καταλληλότερος για την πρωθυπουργία αναδεικνύεται ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Συγκεκριμένα στην δημοσκόπηση της εταιρείας Μetrisis για λογαριασμό της εφημερίδας «Παραπολιτικά», στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ λαμβάνει 21,4%, και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 20,4%, η Χρυσή Αυγή με 10%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,6%, το ΚΚΕ με 4,6%, η ΔΗΜΑΡ με 4,5%, και το ΠΑΣΟΚ με 4,2%.

Στο 1,9% η Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα του Ανδρέα Λοβέρδου, 1% το Σχέδιο Β’ του Αλέκου Αλαβάνου, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος αγγίζει το 21,7% και άλλο κόμμα επιλέγει το 3,9%.

Όσον αφορά την καταλληλότητα για την πρωθυπουργία ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται με 40,8%, έναντι του Αλέξη Τσίπρα, που συγκεντρώσει 23,7%.

Στην παράσταση νίκης η ΝΔ προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ κατά 6,6 μονάδες. Στην ερώτηση αν «η τρικομματική κυβέρνηση θα πρέπει να εξαντλήσει την τετραετία», το 46,8% απαντά «ναι» και το 46,6% απαντά αρνητικά.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer