Θέμα χρόνου θεωρείται η σύλληψη των χρυσαυγιτών της τραμπούκικης επίθεσης κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κουμουτσάκου, καθώς οι δράστες είναι γνωστοί στις Αρχές.
Ποιοι είναι οι τραμπούκοι χρυσαυγίτες που χτύπησαν τον Κουμουτσάκο
Πολιτική
06/11/2015 | 10:30

Θέμα χρόνου θεωρείται η σύλληψη των χρυσαυγιτών της τραμπούκικης επίθεσης κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κουμουτσάκου, καθώς οι δράστες είναι γνωστοί στις Αρχές.

Τα τέσσερα πρόσωπα που εμπλέκονται στην πρωτοφανή επίθεση κατά του γαλάζιου βουλευτή έχουν ταυτοποιηθεί σύμφωνα με πληροφορίες από την Κρατικής Ασφάλειας. Πρόκειται για έναν νεαρό που είναι γνωστός με το παρατσούκλι «γυμναστής», δύο ακόμα που στο παρελθόν είχαν εμπλακεί σε επιθέσεις κατά διμοιρίας των ΜΑΤ έξω από το Εφετείο, όπου είχαν χτυπηθεί και δύο φωτορεπόρτερ και έναν νεαρό που φέρεται επίσης να είναι μέλος της Χρυσής Αυγής.

Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι οι έρευνες της Κρατικής Ασφάλειας δεν περιορίζονται στα τέσσερα αυτά άτομα, αλλά επεκτείνονται και σε ακόμα πέντε περίπου άτομα που όπως φαίνεται από τα σχετικά βίντεο βρίσκονταν μαζί τους στην κορυφή της πορείας που βρισκόταν το μπλοκ της Χρυσής Αυγής.

Αξιωματικοί «χτενίζουν» τα βίντεο για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξεκίνησε η επίθεση, αλλά και οι κινήσεις των εμπλεκομένων μετά από αυτήν. Παράλληλα, η Κρατική Ασφάλεια έχει ξεκινήσει μεγάλη επιχείρηση ώστε οι δράστες να συλληφθούν με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Ωστόσο, την ίδια ώρα, παρά την καταρχήν κάλυψη από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, έντονος προβληματισμός επικρατεί για τη στάση των αστυνομικών που βρίσκονταν στο σημείο την ώρα της επίθεσης, καθώς οι 20 άνδρες των ΜΑΤ βρίσκονταν εξαρχής στο σημείο τη στιγμή που ξεκίνησαν οι νεαροί να κινούνται απειλητικά κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας αλλά δεν προστάτευσαν τον κ. Κουμουτσάκο, ενώ εν συνεχεία δεν προέβησαν στη σύλληψη των δραστών.

Πηγή: newsbeast

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ