Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των αρχών, των φορέων και των εκπρόσωπων του τουρισμού στην πρόσκληση του Αντιδήμαρχου, Βαγγέλη Κεκάτου.
Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας της Τουριστικής Επιτροπής
Πρωτοσέλιδα
14/01/2015 | 23:40

Του Μιχάλη Ανδρεαδάκη

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των αρχών, των φορέων και των εκπρόσωπων του τουρισμού στην πρόσκληση του Αντιδήμαρχου, Βαγγέλη Κεκάτου να παρευρεθούν στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο “O Κέφαλος”. Η κοπή της πίτας έγινε από τον Αρχιμανδρίτη, π. Σπυρίδωνα Πετεινάτο ενώ ο τυχερός που βρήκε το φλουρί (σ.σ. αντιστοιχούσε σε ένα συμβολικό δώρο) ήταν ο συλλέκτης, Χαράλαμπος Μακρής, δημιουργός του Μουσείου Ραδιοφώνου, Ασυρμάτου και Τηλεπικοινωνιακού Υλικού στο Αργοστόλι και του Μουσείου Ηλεκτρισμού στα Φαρακλάτα.

touristikh_epitroph3

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, απεύθυναν χαιρετισμό η Αλεξάνδρα Λάντου εκ μέρους της Περιφέρειας (σ.σ. διάβασε το μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Σπύρου Γαλιατσάτου), ο Αστυνομικός Διευθυντής, Ανδρέας Αυγέρης, ο Λιμενάρχης, Γιώργος Καλιτσουνάκης, ο τ. Αντιπεριφερειάρχης, Σωτήρης Κουρής, ο Πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων, Γεράσιμος Τιμοθεάτος και ο Παντελής Ιωαννίδης, team manager της Εθνικής ομάδας Ποδηλασίας Πίστας που κάνει την προετοιμασία της στην Κεφαλονιά.

touristikh_epitroph5

Ακόμη, παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι, Μάκης Αλυσανδράτος, Σοφία Γαρμπή, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Ηλίας Κουρκουμέλης, ο Πρόεδρος της Διαδημοτικής, Διονύσης Κοκκόσης, ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Διονύσης Λευκαδίτης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου, Λούκας Νιφοράτος,  πολλοί τουριστικοί παράγοντες του νησιού μας και σπουδαστές του τμήματος τουριστικών επαγγελμάτων του δημόσιου ΙΕΚ.

touristikh_epitroph11

Παράλληλα, έδωσαν το παρών οι υποψήφιοι βουλευτές, Σάββας Σαββαόγλου και Τζόγια Γρουζή από τη Νέα Δημοκρατία και ο Ξενοφώντας Ευαγγελάτος από το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.  Μετά την κοπή της πίτας, ο Βαγγέλης Κεκάτος, ως Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής, παρουσίασε τον απολογισμό της θητείας της και τις κινήσεις που έγιναν για την προβολή της Κεφαλονιάς ενώ ανέλυσε και τους στόχους που θέτει για την επόμενη πενταετία. Παράλληλα, προβλήθηκαν και βίντεο με τις φυσικές ομορφιές του νησιού που επιμελήθηκε ο Σπύρος Γασπαρινάτος και η εταιρεία Lifethink.

touristikh_epitroph1 touristikh_epitroph2 touristikh_epitroph4 touristikh_epitroph5 touristikh_epitroph6 touristikh_epitroph8 touristikh_epitroph9 touristikh_epitroph10 touristikh_epitroph11 touristikh_epitroph12 touristikh_epitroph13 touristikh_epitroph14 touristikh_epitroph15 touristikh_epitroph16 touristikh_epitroph17 touristikh_epitroph18 touristikh_epitroph19

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer