Οι ισχυρισμοί της κυβέρνησης περί «σταθερότητας» και «συμβολής» της Ελλάδας στην υπόθεση της ειρήνης είναι στάχτη στα μάτια του λαού.
ΠΑΣΕΒΕ: Ανεπιθύμητος ο Ομπάμα στην Ελλάδα
Πολιτική
15/11/2016 | 09:35

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ

ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ

Η Γραμματεία Κεφαλονιάς-Ιθάκης της ΠΑΣΕΒΕ καλεί τους επαγγελματίες, βιοτέχνες, έμπορους, συνταξιούχους, τα σωματεία τους, να δώσουν το δυναμικό παρόν και την δική τους απάντηση για την επίσκεψη Ομπάμα στις διήμερες εκδηλώσεις για τον εορτασμό του πολυτεχνείου.

Η επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου πραγματοποιείται σε μια περίοδο που μυρίζει μπαρούτι στην περιοχή. Γίνεται για να προωθήσει τα Αμερικανο ΝΑΤΟικά συμφέροντα και όχι για να «στηρίξει» τον ελληνικό λαό.

Οι ισχυρισμοί της κυβέρνησης περί «σταθερότητας» και «συμβολής» της Ελλάδας στην υπόθεση της ειρήνης είναι στάχτη στα μάτια του λαού.

Η πολιτική της είναι επικίνδυνη.

Εμπλέκει τη χώρα, για λογαριασμό των ντόπιων επιχειρηματικών ομίλων, όλο και πιο βαθιά στους ολοένα και διευρυνόμενους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς στην ευρύτερη γειτονιά μας.

Γι΄ αυτό και την ώρα που τσακίζουν το λαό με την πολιτική τους μαζεύοντας και το τελευταίο ευρώ, προσφέρουν απλόχερα πλοία, στρατιωτικές δυνάμεις, βάσεις υποδομές.

Οι πόλεμοι στην περιοχή μας και οι στρατιωτικές δυνάμεις που έχουν συγκεντρωθεί σε αυτήν, οι εκατομμύρια πρόσφυγες, η αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας από την αστική τάξη της Τουρκίας (υπό την αιγίδα και την κάλυψη των ΗΠΑ, ΕΕ, ΝΑΤΟ) επιβεβαιώνουν ότι οι κίνδυνοι είναι προ των πυλών.

Τώρα είναι η ώρα της επαγρύπνησης και αγώνα!

-Όχι στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους

-Να κλείσουν οι αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις και στρατηγεία

-Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο

-Υψώνουμε τοίχος στο ρατσισμό και την ξενοφοβία. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας σε πρόσφυγες και μετανάστες.

Η Γραμματεία Κεφαλονιάς-Ιθάκης της ΠΑΣΕΒΕ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer