Σύμφωνα με το Έθιμο που έχει διασωθεί προσεισμικά στην Κεφαλονιά, όλοι πρέπει να γυρίσουν στο σπίτι τους λίγο βρεγμένοι και αρωματισμένοι, για την αποκοπή του χρόνου
Παραμονή Πρωτοχρονιάς με κολόνιες στο Λιθόστρωτο
Κοινωνία
30/12/2016 | 16:06

Σύμφωνα με το Έθιμο που έχει διασωθεί προσεισμικά στην Κεφαλονιά, όλοι πρέπει να γυρίσουν στο σπίτι τους λίγο βρεγμένοι και αρωματισμένοι, για την αποκοπή του χρόνου.

Έτσι και φέτος πιστοί στην παράδοση, η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. έχει ετοιμάσει:

  • Το Λύκειο Ελληνίδων παράρτημα Αργοστολίου θα ενισχύσει φέτος το έθιμο και έξω από τον Άγιο Σπυρίδωνα υποδέχεται τον κόσμο με κεράσματα, πορτοκάλια προκάδα, ασκινοκάρες, και θα αρωματίζει με σταγόνες αρώματος προσφορά του καταστήματος ΡΟΔΟΣΤΑΛΙΣ.
  • Το καθιερωμένο βαρέλι με αρωματισμένο νερό θα βρίσκεται έξω από τον Άγιο Σπυρίδωνα για ανεφοδιασμό όσων θα κατέβουν έτοιμοι για το έθιμο!
  • Κατά την περατζάδα από τις μπάντες της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. Αργοστολίου «Διονύσιος Λαυράγκας» & Σάμης «Θέμος Αμούργης» στις 7.00μμ, θα μοιράζονται ψεκαστηράκια με άρωμα που ετοίμασε για εσάς η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα Υγεία, Καλή Αποκοπή και να γυρίσετε αρωματισμένοι και κεφάτοι στα σπίτια σας να υποδεχθείτε το 2017!

Και Του Χρόνου!

Με εκτίμηση για την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Ο Πρόεδρος
Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer