Στο πλαίσιο της κουβέντας που έγινε για τις απευθείας αναθέσεις έργων από τη Δημοτική Αρχή, ο Παρίσης πήρε το λόγο και επιτέθηκε ανοικτά στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.
Παρίσης: «Μιχαλάτε, άσε τις ειρωνείες σε εμένα!»
Πολιτική
14/10/2014 | 17:05

Ρεπορτάζ Μιχάλης Ανδρεαδάκης

Η διερεύνηση του χρεωστικού ανοίγματος του Δήμου Λειβαθούς από τον Εισαγγελέα που ανέδειξε στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η “Εφημερίδα Κεφαλονιά” βρέθηκε στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης του Δημάρχου, Αλέξανδρου Παρίση με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
Στο πλαίσιο της κουβέντας που έγινε για αρκετή ώρα περί απευθείας αναθέσεις έργων από τη Δημοτική Αρχή, ο κ. Παρίσης πήρε το λόγο και επιτέθηκε ανοικτά στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης. “Μιχαλάτε, άσε τις ειρωνείες σε εμένα για τις απευθείας αναθέσεις. Για δύο χρόνια, όταν ήσουν μαζί μου, είχες αναθέσει το θέμα του χρέους στη Λειβαθώ στον Φραντζή κι γώ σε υποστήριζα και έλεγα τα καλύτερα λόγια για σένα. Μου τα έλεγα ο Γκισγκίνης και εγώ δεν τον πίστευα. Ωραίος διαχειριστής ήσουν… Μιλάτε για απευθείας αναθέσεις αλλά εγώ κάνω αυτές που λέει ο νόμος. Αν έχετε στοιχείο ότι έχει γίνει κάτι παράνομο, να πάτε αύριο στον εισαγγελέα. Δεν θα με εκβιάζετε εσείς εμένα. Οταν είχατε ζητήσει στοιχεία από τον Κοκκόση για τον ΟΚΑΠ, εγώ του είπα να σου δώσει όσα χαρτιά ήθελες” του είπε χαρακτηριστικά.

Ποια ήταν η αντίδραση από τον κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο; Απολύτως καμία! Μέχρι εκείνη τη στιγμή, τουλάχιστον. Γιατί, λίγο πριν τις 2 το πρωί (!) και την ώρα που γινόταν συζήτηση για την ανάπλαση της πλατείας των Βλαχάτων, πήρε το λόγο και ανέφερε: “Δεν έκανα ούτε ένα ευρώ κατάχρηση από τον Δήμο Λειβαθούς. Εγώ έχω καθαρό ποινικό μητρώο και εκανα το χρέος μου ως Δήμαρχος”. Αντίθετα, εκείνος που… θίχτηκε άμεσα μετά τα λεγόμενα του κ. Παρίση, ήταν ο Βασίλης Ρουχωτάς, ο οποίος θέωρησε ότι πήρε κι εκείνον η… μπάλα όταν ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στη διαχείριση που είχε υπάρξει στο παρελθόν και από άλλους Δημάρχους.

dhmotiko_sumvoulio2

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer