Στις 8 Φεβρουαρίου, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, βρέθηκε στη Λευκάδα και παρέδωσε υγειονομικό υλικό για τις πληγείσες περιοχές της Λευκάδας.
Παράδοση Υλικού Αλληλεγγύης στη Λευκάδα
Κοινωνία
10/02/2016 | 22:39

Στις 8 Φεβρουαρίου, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, αποτελούμενη από την Πρόεδρο Ελένη Κονοφάου, τον Α΄ Αντιπρόεδρο Ευάγγελο Γιαννουλάτο, τη Γεν. Γραμματέα Μαρία Γραμματικού, το μέλος της επιτροπής Παξών της Ε.Ε.Ε. κο Νικόλαο Δαλιέτο και μέλη της Ε.Ε.Ε., παρά τις δύσκολες συγκυρίες των ημερών, βρέθηκε στη Λευκάδα και παρέδωσε το φάρμακο – υγειονομικό υλικό που συγκεντρώθηκε για τις πληγείσες περιοχές στη νοτιοδυτική περιοχή της Λευκάδας, σε συνεργασία με το Σύλλογο των εν Πάτραις Ιθακησίων «Ο ΟΔΥΣΣΕΥΣ» και το Σύλλογο Κερκυραίων και Φίλων της Κέρκυρας Β. Ελλάδος «ΟΙ ΦΑΙΑΚΕΣ».

Δημαρχείο Λευκάδας (Ευάγγελος Γιαννουλάτος, Αθανάσιος Περδικάρης,
Ελένη Κονοφάου, Μαρία Γραμματικού, Μάρκος Νικητάκης

Το πρωί της ίδιας ημέρας, η αντιπροσωπεία της Ε.Ε.Ε. συναντήθηκε στο Δημαρχείο Λευκάδας με τους Αντιδημάρχους κυρίους  Αθανάσιο Περδικάρη και Μάρκο Νικητάκη, οι οποίοι ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νοτιοδυτική περιοχή της Λευκάδας μετά τον σεισμό, την προσπάθεια των αρχών να αποκατασταθεί το οδικό δίκτυο αλλά και την πρόσβαση στις πανέμορφες παραλίες της περιοχής με ασφάλεια για τους κατοίκους και τους χιλιάδες επισκέπτες του νησιού.

Παράδοση φαρμακο – υγειονομικού υλικού στο Δήμο Λευκάδας

Η αντιπροσωπεία, αφού παρέδωσε το φάρμακο – υγειονομικό υλικό στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Λευκάδας για την κάλυψη αναγκών των κατοίκων της περιοχής, με την στήριξη και την βοήθεια του Δήμου Λευκάδας επισκέφτηκε τα νηπιαγωγεία Σύβρου,  Αγίου Πέτρου και Βασιλικής για να παραδώσει παιχνίδια στα παιδιά που φιλοξενούν, μέσα σε ένα κλίμα απρόσμενης χαράς.

Νηπιαγωγείο Σύβρου

Νηπιαγωγείο Σύβρου

Νηπιαγωγείο Αγίου Πέτρου

Νηπιαγωγείο Αγίου Πέτρου

Νηπιαγωγείο Βασιλικής

Νηπιαγωγείο Βασιλικής

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Γυμνάσιο και τις Λυκειακές τάξεις της Βασιλικής, συζήτησε με τον Διευθυντή των σχολείων κο Μήτσουρα Εμμανουήλ – Αθανάσιο για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν μετά το σεισμό στις κτιριακές εγκαταστάσεις τους και παρέδωσε σχολικά είδη για τους μαθητές και τις μαθήτριες που έχουν μετεγκατασταθεί σε ειδικά κατασκευασμένα κοντέινερς.

Γυμνάσιο και Λυκειακές τάξεις Βασιλικής

Αθανάσιος – Εμμανουήλ Μήτσουρας, Αθανάσιος Περδικάρης, Ευάγγελος Γιαννουλάτος, Ελένη Κονοφάου, Μαρία Γραμματικού

Την αντιπροσωπεία υποδέχτηκε στο Δημοτικό Σχολείο Βασιλικής ο Διευθυντής του σχολείου μαζί με τους ενθουσιώδεις μαθητές και τις μαθήτριες που περίμεναν να παραλάβουν τα παιχνίδια και τα σχολικά είδη. Ο ενθουσιασμός των μαθητών μεγεθύνθηκε, όταν ξεκίνησε η διαδικασία κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στον προαύλιο χώρο του σχολείου, όπως είχε ανακοινώσει η Ε.Ε.Ε., με χαιρετισμούς από την Πρόεδρο της Ε.Ε.Ε. κα Ελένη Κονοφάου, τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κο Αθανάσιο Περδικάρη και τον Δ/ντή του σχολείου κο Πάνο Γαζή, με ευχές στα παιδιά για καλή σχολική χρονιά.

Δημοτικό Σχολείο Βασιλικής

Το φλουρί έτυχε στην κοινωνιολόγο κα Αναστασία Καγκελάρη, υπεύθυνη για το πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης ΔΕΠΟΚΑΛ του Δήμου Λευκάδας, το οποίο εξαργυρώθηκε με τους δεκαπέντε φιλοτελικούς φακέλους της 3ης Βράβευσης Διακεκριμένων Προσωπικοτήτων από τα Επτάνησα.

Το Δ.Σ. μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιήσει, θα ανακοινώσει το όνομα του εγγεγραμμένου μέλους της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ στο οποίο θα αποσταλούν οι δεκαπέντε φιλοτελικοί φάκελοι της της 3ης Βράβευσης Διακεκριμένων Προσωπικοτήτων από τα Επτάνησα, από την συμβολική κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δημοτικό Σχολείο Λευκάδας.

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Ε.Ε.Ε. 2016

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Ε.Ε.Ε. 2016

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia