Με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας «Κόντρα», μιλά για οργανωμένη συκοφαντία σε βάρος του με πολιτική στόχευση
Παπασταύρου κατά Κουρή για τη λίστα Μπόργιανς
Πολιτική
21/02/2016 | 18:42

Στην αντεπίθεση επιχειρεί να περάσει ο δικηγόρος, άλλοτε στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου προαναγγέλλοντας μήνυση και αγωγή σε βάρος των υπευθύνων της εφημερίδας «Κόντρα» (Όμιλος Κουρή) για το δημοσίευμα που τον εμφανίζει να εμπλέκεται και στη λίστα Μπόργιανς.

Λίγες ημέρες μετά την εξόφληση των 3,3 εκ. ευρώ που του είχαν καταλογιστεί από το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου για τον λογαριασμό των 5,4 εκ. δολαρίων που εντοπίστηκε από τη λίστα Λαγκάρντ στην τράπεζα HSBC, ο κ. Παπασταύρου επανέρχεται.

Με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας «Κόντρα», μιλά για οργανωμένη συκοφαντία σε βάρος του με πολιτική στόχευση προειδοποιώντας με αγωγή και μήνυση του υπευθύνους.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του ο άλλοτε συνεργάτης του Αντ. Σαμαρά, εκτός από τον επίμαχο «εταιρικό», όπως το χαρακτηρίζει λογαριασμό στην HSBC δεν διαθέτει ούτε διέθετε άλλες καταθέσεις σε ελβετική τράπεζα.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Παπασταύρου αναφέρει: «Καταθέτω άμεσα μήνυση και αγωγή κατά της εφημερίδας “Κόντρα” και των υπευθύνων της για το σημερινό της άθλιο, υβριστικό και συκοφαντικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα, όπου ισχυρίζεται ότι περιλαμβάνομαι στη λίστα Ρηνανίας – Βεστφαλίας (λίστα Μπόργιανς), κάτι το οποίο διαψεύδω κατηγορηματικά! Είναι εντελώς ψευδές ότι διαθέτω ή διέθετα λογαριασμό σε οποιαδήποτε άλλη τράπεζα της Ελβετίας, πέραν του εταιρικού λογαριασμού στην HSBC στον οποίο, όπως έχω επανειλημμένως δηλώσει, ήμουν πληρεξούσιος του ιδιοκτήτη και ενός κλειστού μηδενικού λογαριασμού στην ίδια τράπεζα. Θα οδηγήσω στη δικαιοσύνη τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της συνεχιζόμενης στοχοποίησής μου με κατασκευασμένα “στοιχεία” και, τώρα πλέον και με κατασκευασμένες “πληροφορίες”. Θυμίζω ότι το άδικο πρόστιμο που μου επιβλήθηκε βασίστηκε σε ένα αγνώστου ταυτότητας και προέλευσης αρχείο excel, πάρα τα αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία που προσκόμισα στις Αρχές. Αυτό δεν είναι πολιτική αντιπαράθεση. Είναι οργανωμένη συκοφαντία σε βάρος μου με ευρύτερη πολιτική στόχευση. Όσοι τη διακινούν θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη και θα τους μείνει το στίγμα του συκοφάντη».

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia