Συμμετείχε στην άσκηση που διενεργήθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αργοστολίου, με τίτλο «Διά Πυρός 2013»
Πανέτοιμη η Πολιτική Προστασία του Δήμου
Κοινωνία
20/05/2013 | 14:35

Η Δ/νση Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κεφαλονιάς συμμετείχε στην άσκηση που διενεργήθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αργοστολίου, με τίτλο <<ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2013>>. Η άσκηση πραγματοποιήθηκε στον οικισμό Χελμάτων στις 16/05/2013. Στην άσκηση συμμετείχαν όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες: Πυροσβεστική Υπηρεσία, Δασική υπηρεσία, Δήμος Κεφαλονιάς, Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών.

Επικεφαλής της Ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου ήταν ο Α/Δήμαρχος κ. Σπυρίδων Ματιάτος με υπαλλήλους και μηχανήματα ως κάτωθι:
1.    Γκρέιντερ που συντήρησε δρόμους πυρόσβεσης στο χώρο της άσκησης με χειριστή τον Δημοτικό υπάλληλο κ. Ευριπίδη Νεόφυτο.
2.    Φορτηγό υδροφόρα χωρητικότητας 5 τόνων
3.    Ημιφορτηγό πυροσβεστικό όχημα.
4.    ΙΧ αυτοκίνητο μεταφοράς προσωπικού με οδηγό τον κ. Γεράσιμο Ταραζή.

Έλαβαν μέρος στην άσκηση ο Δ/ντης Πολιτικής Προστασίας του Δήμου κ. Χαράλαμπος Τουμάσης, ο Προϊστάμενος Τμήματος Αντιμετώπισης και Αποκατάστασης κ. Αναστάσιος Μινέτος και η ομάδα πυροπροστασίας με τους κ.κ.: Δημήτριο Πάρσαλη, Γεράσιμο Κουταβά, Διονύσιο Δημάτο, Θεόδωρο Ζαμπαύτη, Ευριπίδη Νεόφυτο, Λούκα Σιλιβέρδη, Νικόλαο Στεφανάτο και το Γεώργιο Χαρίτο.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας

Σπυρίδων Ματιάτος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer