Οι διαιτητές μας δεν θα υποκύψουν στις απειλές και στην προσπάθεια χειραγώγησής τους που επιχειρεί
Ο τοπικός Σύνδεσμος Διαιτητών καταγγέλλει τον Ευαγγελάτο
18/02/2015 | 16:48

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών ποδοσφαίρου Κεφαλληνιάς-Ιθάκης καταγγέλλει τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις του κ. Ξενοφώντα Ευαγγελάτου κατά των διαιτητών του, ο οποίος με χυδαίες εκφράσεις και ενέργειες προσπαθεί να αμαυρώσει το λειτούργημα που δεν είναι άλλο από την τήρηση των κανονισμών ποδοσφαίρου.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι διαιτητές μας δεν θα υποκύψουν στις απειλές και στην προσπάθεια χειραγώγησής τους που επιχειρεί ο κ. πρώην Πολιτευτής και κατά τα άλλα δημοσιογράφος και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για το καλό του αθλήματος του τόπου μας, προσπαθώντας να μυήσουν τους νέους στους κανονισμούς του ποδοσφαίρου.

Εμείς θα ενημερώσουμε τους πολίτες και αθλουμένους της περιοχής μας καταγράφοντας και δημοσιοποιώντας όλα όσα  πράξατε εντός των αγωνιστικών χώρων, (απειλές, ύβρεις, ανοίκειες επιθέσεις και λοιδορίες εναντίον μελών μας) όσο και αν δεν θα σας είναι αρεστές.

Σήμερα, με το διαδίκτυο και όλα τα μέσα, η δημοσιογραφία είναι κατεστημένο πια. Προσπαθεί  μέσω κάποιων δημοσιογραφίσκων, οι οποίοι για ιδία προβολή τους κάποιες φορές προκαλούν με ανοσιουργήματα. Καλό είναι οι άνθρωποι να αλλάζουν απόψεις, αλλά όχι αρχές. Γιατί μερικοί πιστεύουν ότι, επειδή ασχολήθηκαν με την πολιτική, η εποχή όλα τα σηκώνει.

Κάνατε μεγάλο λάθος κ. Ευαγγελάτε.

Ο κόσμος και οι άνθρωποι του νησιού μας σας συμπεριφέρθηκαν με…… πολλή αγάπη, τόσο πολλή που μας  φοβίζει ότι ακόμα ψάχνετε για ψήφους.  Έχετε ξεπεράσει τη δόση -το overdose που λέμε- του να ασχολείστε με  ανθρώπους που δεν παράγουν ειδήσεις για κουτσομπολιό.

Δυστυχώς αυτή είναι η λογική. Όταν κάποιοι ενοχλούνται βρίσκουν -επειδή το θέμα πουλάει- τρόπο και διοχετεύουν περίεργα πράγματα, από τα οποία, ο κάθε αδαής ή αγνός άνθρωπος μπορεί να παρασυρθεί.

Το μέγιστο πρόβλημά μας, κι όσοι δεν μπορούν να το κατανοήσουν, καλύτερα να μην καταπιάνονται με το θέμα κουτσομπολίστικα, είναι ότι εσείς κύριε Ευαγγελάτε δεν θελήσατε ποτέ να αιτηθείτε κάρτα εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους από την διοργανώτρια ΕΠΣΚΙ. Αντ΄αυτού με τσαμπουκά αισχίστου είδους προκαλούσατε τους διαιτητές και παρακωλύατε το έργο τους. Δεν καταδεχόσαστε να εξέλθετε του αγωνιστικού χώρου προφασιζόμενος ότι εσείς δεν χρειάζεστε καμιά άδεια. Είστε ο  κάποιος δήθεν….Ενώ όλοι οι συνάδελφοί σας, όλων των υπολοίπων τοπικών ΜΜΕ, έχουν υποκύψει;  Ανήκουν προφανώς σε άλλη συνομοταξία….

Μετά μεγάλης μας λύπης ανήκετε σ’ αυτούς τους αχαρακτήριστους νεολογιστές και νεοελληνιστές οι οποίοι διακατέχονται από  προχειρότητα και κακογουστιά,  αμάθεια και άκρατο συμπλεγματισμό.

Εμείς όμως διαλέγουμε. Και λέμε “Κοίταξε, φίλε μου, εσύ είσαι ένα κοκοράκι με ωραία φύλλα, με ροζ λουκ πάνω σου, με περιτύλιγμα πολιτικής,  με ό,τι έχεις. Γιατί θέλεις κι εμένα; Δεν μπορείς να παίξεις με κάτι άλλο, να ασχοληθείς με το ping pong … Γιατί πρέπει να παίξεις και μαζί μου;”
Επηρμένος και εγωκεντρικός ….

Δεν μας ενδιαφέρουν  τι λένε οι άσχετοι που δεν ξέρουν τι σημαίνει ποδόσφαιρο και δεν σέβονται τους κανονισμούς και τις προκηρύξεις . Αλλά θα σταθούμε σε περιπτώσεις που μεταλλάχτηκαν και απευθύνθηκαν με άλλο ύφος και ήθος απ’ αυτό που ξεκίνησαν, ζητώντας βοήθεια και γλείφοντας. Αυτά συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια.  Αυτή η μετάλλαξη των ανθρώπων που από τις κατραπακιές δεν ξέρουν τι τους γίνεται;

Θα έπρεπε να κατηγορούμαστε επειδή προσπαθούμε να τηρήσουμε το νόμο; Ακριβώς αυτό κάνουμε; Και είμαστε κατάπτυστοι επειδή εφαρμόζουμε τον κανονισμό.

Μας  ενοχλεί που ξέρετε το λάθος, αλλά το υποστηρίζετε.

Σας παραθέτουμε λοιπόν τα επίμαχα σημεία της προκήρυξης του πρωταθλήματος ώστε να ενημερωθείτε εσείς και οι αναγνώστες σας.

Άρθρο 8

Δεν είναι στην ευχέρεια του παρατηρητή να επιτρέπει την είσοδο εντός αγωνιστικού χώρου ατόμων που δεν δικαιούνται ή δεν έχουν τα  νόμιμα παραστατικά ώστε να τους επιτραπεί η είσοδος.

 

Και

 

ΑΡΘΡΟ 23

Στα ραδιοτηλεοπτικά συνεργεία, που μεταδίδουν ποδοσφαιρικό αγώνα, παραχωρείται ειδική για το σκοπό αυτό κάρτα από τη διοργανώτρια. Κάρτες εκδίδει η ΕΠΣΚΙ για την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο επαγγελματιών δημοσιογράφων και φωτογράφων. Άνευ αυτής της κάρτας με ευθύνη παρατηρητή και διαιτητή απαγορεύεται η είσοδος σε οποιονδήποτε από τους προαναφερθέντες.

9) Είσοδος στα γήπεδα θα επιτρέπεται μόνο στους κατόχους διαπιστεύσεων για την περίοδο 2014-2015.

10)Οι κάτοχοι άλλων καρτών για να μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο με την δημοσιογραφική τους ιδιότητα, θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν εκ των προτέρων ζητήσει ειδική διαπίστευση για συγκεκριμένο αγώνα. Καμία άλλη κάρτα ∆ΕΝ θα γίνεται δεκτή για είσοδο στα γήπεδα παρά μόνον αυτή που θα εκδίδεται από την ΕΠΣΚΙ για τους φωτογράφους.

11) Η είσοδος των φωτογράφων στον αγωνιστικό χώρο θα γίνεται ΜΟΝΟ με την επίδειξη της κάρτας τους.

Αυτά προς ενημέρωσή σας.

Και κάτι τελευταίο.

Σήμερα λάβαμε ενημέρωση από την ΕΠΣΚΙ ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ νομιμοποιηθήκατε. ΕΥΓΕ!!!

Από δω και στο εξής θα μπορούμε επιτέλους  να σας θαυμάζουμε στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στην εξέδρα να μαγνητίζετε τα βλέμματα των ποδοσφαιριστών και των θεατών με  το απαράμιλλο σας φωτογραφικό στυλ που όμοιο δεν υπάρχει στο νησί μας. Φυσικά έπειτα όλοι μας θα ενημερωνόμαστε μέσω της άψογης, αντικειμενικής και πάντα έγκαιρης και έγκυρης ηλεκτρονική σας εφημερίδας. Παρακαλούμε μόνο….προσπαθήστε να γράφετε ορθογραφημένα και αν έχετε πρόβλημα κ. δημοσιογράφε, μπορούμε να σας προτείνουμε ένα καλό λεξικό.   Αλίμονό μας.

Εκ του  ΔΣ/ ΣΔΠΚΙ