Συνάδελφοι –ισσες σας καλούμε να διαδηλώσουμε μαζί με το Εργατικό Κέντρο και την ΕΛΜΕΚΙ, την Πέμπτη στις 7 μ.μ. στην πλατεία Δικαστηρίου
Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων για την επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου
Κοινωνία
14/11/2016 | 14:19

«43χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου τα σύγχρονα νοήματά του  στους σημερινούς αγώνες του λαού είναι και θα παραμένουν επίκαιρα».

Ο σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων  Δήμου Κεφαλονιάς σε τακτική συνεδρίαση του την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στο χώρο του Εργατικού  Κέντρου  συζήτησε το θέμα της Επετείου του Πολυτεχνείου 2016 και  ομόφωνα αποφάσισε  τα παρακάτω :

Το σύνθημα  « Ψωμί , Παιδεία , Ελευθερία » αποκτά ταξικό λαϊκό περιεχόμενο Αγώνων και Πάλης  μέσα στις συνθήκες της καπιταλιστικής βαρβαρότητας για τους σημερινούς αγώνες του λαού και της νεολαίας.

Η εργατική τάξη , τα λαϊκά στρώματα δεν χειραγωγούνται  και δεν υποτάσσονται όσο θα αντιστέκονται και θα παλεύουν το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα , για μια εργατική λαϊκή εξουσία .

– Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στον Αγώνα των Φοιτητών  και Μαθητών για ένα Δημόσιο Πανεπιστήμιο , για Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία.

–  Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους χιλιάδες  πρόσφυγες και μετανάστες που θαλασσοπνίγονται  στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο.

– Καμιά ανοχή στα  νεοναζί μορφώματα της  ‘ Χρυσής Αυγής ’και την παρακρατική τους τακτική και δράση.

«Εξω οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ»    Παλεύουμε για την αποδέσμευση από Ευρωπαϊκή Ένωση  και το ΝΑΤΟ. Ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα που γεννά κρίσεις φτώχεια ,πολέμους και προσφυγιά — Καμιά εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και   πολέμους .

Συνάδελφοι –ισσες    σας καλούμε να διαδηλώσουμε ενάντια στους πολέμους , ενάντια στους ιμπεριαλιστές    , καπιταλιστές   που καθημερινά δολοφονούν τις ζωές και τα δίκια μας μαζί με το  Εργατικό Κέντρο και την  ΕΛΜΕΚΙ , την Πέμπτη 17/11/2016  στις 7;00 στην πλατεία Δικαστηρίου.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Η ΓΕΝΙΚΗ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ιωάννης  Μικελάτος                          Σταματούλα   Τσιμάρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia