Η Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλληνίας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα αναβιώσει το έθιμο της κολόνιας εφόσον οι καιρικές συνθήκες μας το επιτρέψουν
“Ο πόλεμος της κολόνιας” στο Λιθόστρωτο!
Κοινωνία
31/12/2014 | 11:20

Η Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλληνίας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα αναβιώσει το έθιμο της κολόνιας εφόσον οι καιρικές συνθήκες μας το επιτρέψουν, γιατί καθώς γνωρίζετε την περσινή χρονιά λόγω κακών καιρικών συνθηκών δεν πραγματοποιήθηκε.

Μόλις πέσει το σκοτάδι (στις 6 μ.μ. περίπου) η Μπάντα της Σχολής θα παίξει στο Λιθόστρωτο τα κάλαντα και εορταστικά κομμάτια.

Θα ακολουθήσουν και όσα άλλα μουσικά συγκροτήματα και χορωδίες ως συνήθως λαμβάνουν μέρος και στη συνέχεια θα αρχίσει ο κατά το έθιμο ”πόλεμος της κολόνιας”.

Υπεύθυνη της εφαρμογής του προγράμματος θα είναι η αρχιμουσικός της Σχολής μας κ. Ζωίτσα-Αλεξία Μαρτσέλου η οποία με όλα τα παιδιά της μπάντας θα αναλάβει να τηρηθούν οι διαδικασίες ώστε να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τραπεζάκια με κολόνια για ανεφοδιασμό θα στηθούν από το Δήμο στον Αγ. Σπυρίδωνα, Ταχυδρομείο, Καθολική Εκκλησία και Πλατεία Καμπάνας.

Ας δώσουμε όλοι μας το παρών στον αποχαιρετισμό του παλιού χρόνου με την ευχή ο Νέος Χρόνος που θα τον διαδεχθεί να φέρει καλύτερες ημέρες για όλους.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer