Για όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της βαρκαρόλας, έστω και υπό βροχή
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Η Άσσος” ευχαριστεί
Πολιτισμός
27/08/2016 | 15:40

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ετοιμαζόμασταν μήνες για μια μοναδική για το νησί εκδήλωση όπως αυτή της Βαρκαρόλας της Άσσου.

Δεν μπορούσαμε όμως να προβλέψουμε τον καιρό και το καλοκαιρινό μπουρίνι αποφάσισε να χτυπήσει την ώρα που ξεκινούσε το καΐκι για την μουσική διαδρομή του.

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε :

Tον τενόρο Μπάμπη Βελισσάριο και τους μουσικούς Αλκαίο Σουγιούλ, Γιάννη Δάφνο, Νικόλαο Αναγνωστόπουλο,  Λαμπρογιάννη Πεφάνη και Ανατολή Κουγιομτζίδου που συνέχιζαν να τραγουδούν και να παίζουν μουσική όσο ήταν ανθρωπίνως δυνατό παρόλη τη νεροποντή  ενώ είχαν βραχεί οι ίδιοι και τα μουσικά τους όργανα.

Να ευχαριστήσουμε τον Όθωνα Κουταβά και όλους όσους εργάσθηκαν εκείνη την ημέρα για το Ηχοθέαμα, που συνέχιζε να καλύπτει μουσικά μέρος της Βαρκαρόλας με κίνδυνο καταστροφής των μηχανημάτων που είχε στήσει από το μεσημέρι και το ότι έμεινε να στηρίξει μετά τις 10.30 που τελείωσε η βροχή μια μουσική βραδιά η οποία λίγο καταλάγιασε την απογοήτευση που νιώσαμε όλοι.

Να ευχαριστήσουμε τον Παναγή Καβαλιεράτο για τις φωτογραφίες και το βίντεο που τράβηξε όλο το βράδυ .

Επίσης να ευχαριστήσουμε τον Ανδρέα Παπαδάτο με τον οποίο συνεργαζόμαστε τα τελευταία χρόνια και φιλοξενεί τους μουσικούς στο καΐκι του.

Επίσης τα παιδιά του χορευτικού τμήματος του συλλόγου ο ΦΑΡΟΣ από την Έρισσο που ήρθαν αλλά δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να χορέψουν τελικά.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας στήριξαν ηθικά και υλικά για την διοργάνωση της Βαρκαρόλας.

Ευχόμαστε να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου τα πράγματα να λειτουργήσουν καλύτερα!

το Διοικιτικό Συμβούλιο

του Πολιτιστικού Εξωραιστικού

φιλοπεριβαλλοντικού Συλλόγου

“Η ΑΣΣΟΣ”

Άσσος 26 Αυγούστου 2016

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer