Οι αρχαιρεσίες θα είναι οι πρώτες που θα διεξαχθούν με το νέο σύστημα εκλογής, και με τη συμμετοχή των Συμβουλίων Διοίκησης των ιδρυμάτων
Ο Μαραβέγιας πάει για πρύτανης στο Καποδιστριακό
Κοινωνία
14/01/2014 | 19:01

Έτοιμος να θέσει υποψηφιότητα για την θέση του πρύτανη του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το ερχόμενο καλοκαίρι, φέρεται να είναι-σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθηναϊκού τύπου-ο συμπατριώτης μας πρύτανης του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, Ναπολέων Μαραβέγιας.

Ας δούμε τι γράφει η ιστοσελίδα ysterografa.gr που βασίζεται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ”:
Ο καθηγητής του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών Ναπολέων Μαραβέγιας, ο οποίος διετέλεσε Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, προαλείφεται για υποψήφιος Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στις επερχόμενες εκλογές που θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι.

Οι αρχαιρεσίες αυτές θα είναι οι πρώτες που θα διεξαχθούν με το νέο σύστημα εκλογής, και με τη συμμετοχή των Συμβουλίων Διοίκησης των ιδρυμάτων, και σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ των “Νέων”, ο Ναπολέων Μαραβέγιας προβάλλει ήδη ως ένα εκ των φαβορί για τη διαδοχή του Θεοδόση Πελεγρίνη.

Μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα Μαραβέγια θα μπορούσε να συγκεντρώσει ευρύτερη στήριξη και συνθέσεις, και να διεισδύσει στον χώρο της Κεντροαριστεράς, καθώς ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων απολαμβάνει σημαντικής αναγνώρισης και αποδοχής.

Το ρεπορτάζ των “Νέων” αναφέρει ακόμη ότι υποψηφιότητα θα επιθυμούσε να θέσει και ο καθηγητής Χριστόδουλος Στεφανάδης, από την Ιατρική Σχολή, ο οποίος ωστόσο είναι πιθανόν να έχει βγει στη σύνταξη μέχρι το καλοκαίρι, ενώ σημειώνεται ότι στις προηγούμενες εκλογές είχε ηττηθεί από το Θεοδόση Πελεγρίνη.

Πηγή: “Ανεξάρτητος”

marabegias

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer