Κοινή δράση απέναντι στην απόφαση της κυβέρνησης για κατασχέσεις από το ΚΕΑΟ που αφορούν ληξιπρόθεσμες οφειλές κάτω των 5.000 ευρώ προς τα ασφαλιστικά ταμεία των επαγγελματιών
Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος καλεί τα μέλη του σε σύσκεψη
Κοινωνία
07/02/2017 | 13:21

Το Δ.Σ.. του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου καλεί σε σύσκεψη τους επαγγελματικούς συλλόγους του νομού μας στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς& Ιθάκης την Τετάρτη 8-2-2017 και ώρα 7:00 το απόγευμα, με θέμα: Κοινή δράση απέναντι στην απόφαση της κυβέρνησης για κατασχέσεις από το ΚΕΑΟ που αφορούν ληξιπρόθεσμες οφειλές κάτω των 5.000 ευρώ προς τα ασφαλιστικά ταμεία των επαγγελματιών.

Συνάδελφοι-συναδέλφισσες:

Η κυβέρνηση με απόφαση του υφυπουργού Α. Πετρόπουλου, καταργεί την προηγούμενη διάταξη που προέβλεπε ότι οι οφειλές κάτω των 5.000 ευρώ δεν μεταβιβάζονται στο ΚΕΑΟ ( Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών).Μεταφέρει έτσι σε καθεστώς μέτρων αναγκαστικής είσπραξης όλες τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία, ακόμα και για ποσά μερικών εκατοντάδων ευρώ.

  • Να αποσυρθεί τώρα η απαράδεκτη υπουργική απόφαση.
  • Δεν θα επιτρέψουμε στη κυβέρνηση να μας εξαθλιώσει. Καλούμε όλους τους επαγγελματικούς συλλόγους να απαντήσουμε αποφασιστικά.
Ο Πρόεδρος

 

 

Μαρκάτος Μιχάλης

Ο Γεν. Γραμματέας

 

 

Λουκάκης Σπύρος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer