Η απόφαση για την ενεργό συμμετοχή του Δήμου στην Έκθεση ήταν του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από εισήγηση του αντιδημάρχου τουρισμού Βαγγέλη Κεκάτου.
Ο Δήμος Κεφαλονιάς στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού
Τουρισμός
11/12/2014 | 10:19

Στη σημαντικότερη διεθνή Έκθεση Τουρισμού στην Ελλάδα, την “Expo’14” , που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα από 5 έως και 7 Δεκεμβρίου 2014, ο Δήμος Κεφαλονιάς συμμετείχε με κεντρικό Εκθεσιακό Περίπτερο, με σκοπό την περαιτέρω τουριστική προβολή του Νησιού τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο.
Η Απόφαση για την ενεργό συμμετοχή του Δήμου στην Έκθεση ήταν του Δημοτικού Συμβουλίου ,μετά από εισήγηση του Α/Δημάρχου Τουρισμού κ.Ευάγγελου Κεκάτου.
Στόχος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής της Κεφαλονιάς ήταν να δοθεί ΔΩΡΕΑΝ η δυνατότητα συμμετοχής σε Φορείς , Ενώσεις, Συλλόγους και ιδιώτες, έτσι ώστε να προβληθούν μέσα από τη σημαντική αυτή διεθνή Τουριστική Έκθεση.
Την επιμέλεια του Περιπτέρου είχαν : ο προϊστάμενος του Αυτοτελούς Τμήματος Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου κ.Σταύρος Κορκός, ο Διευθυντής του “Katsouris Travel & Yachting Services κ. Σπύρος Κατσούρης, ο Διευθυντής της Life Think Web Design & Digital Marketing κ. Σπύρος Γασπαρινάτος και ο Φωτογράφος κ.Κώστας Κόκλανος.
Σημαντική στήριξη στην εύρυθμη λειτουργία του περιπτέρου και στην εξυπηρέτηση των χιλιάδων επισκεπτών προσέφεραν :
-το Λιμενικό Ταμείο Κεφαλονιάς και Ιθάκης με την παρουσία του Προέδρου του κ.Γεώργιου Τζωρτζάτου και της συνεργάτιδας του κ.Ράνιας Ταραζή και
– η Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης, με την παρουσία του Προέδρου της κ.Γεράσιμου Τιμοθεάτου αλλά και της κ.Κατερίνας Χαραλαμπάκη.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης προβλήθηκαν τα παρακάτω προωθητικά video:

Μεταξύ των Φορέων που συμμετείχαν ήταν η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Κεφαλονιάς (κ.Σίσυ Αντωνάτου),ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Λειβαθούς (κ.Πασκουάλε Ντα Μίγκο) και ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Πόρου (κ.Γεώργιος Μεταξάς).
Ιδιαίτερη παρουσία επίσης είχε το Αγρόκτημα Foresti με την προσφορά εξαίρετων τοπικών προϊόντων από την Παλλική , ο Συνεταιρισμός Οινοπαραγωγών Ρομπόλας με την εκπρόσωπο του κ.Ματίλντα Ασημιάδου, που παρουσίασαν τις εξαιρετικά ποιοτικές Κεφαλονίτικες ποικιλίες κρασιού και ο κ.Νίκος Γαλιατσάτος με τα εκπληκτικής ποιότητας τυροκομικά προϊόντα.
Επιπλέον σημαντική ήταν η προσφορά πακέτου διακοπών, μετά από κλήρωση, στην Κεφαλονιά, από τη συνεργασία της Ένωσης Ξενοδόχων , του Katsouris Travel και της Kefalonian Lines και η προσφορά δωματίων από τους «Πρόννους».
Τέλος ο Α/Δήμαρχος κ.Κεκάτος ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν και αξιοποίησαν τη δυνατότητα περαιτέρω προβολής του Νησιού μας στις Τουριστικές Αγορές.

kek kek1 kek3

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer