Τα κορίτσια του αγωνιστικού τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής άρχισαν τις προπονήσεις από 1η Σεπτέμβρη ενώ τα τμήματα γενικής γυμναστικής θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις από 1η Οκτώβρη.
Ξεκινούν οι εγγραφές στον ΑΓΣ Επτανήσων!
Αθλητισμός
05/09/2016 | 22:39

Ξεκίνησε η νέα αθλητική χρονιά για τον Α.Γ.Σ. Επτανήσων. Τα κορίτσια του αγωνιστικού τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής άρχισαν τις προπονήσεις από 1η Σεπτέμβρη ενώ τα τμήματα γενικής γυμναστικής θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις από 1η Οκτώβρη.
Στο Σύλλογο λειτουργούν τμήματα Γενικής Γυμναστικής, από ηλικία 4 ετών, τα οποία συμμετέχουν κάθε χρόνο στο Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής Για Όλους «ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ» που διοργανώνει ο Α.Γ.Σ. Επτανήσων σε συνεργασία με την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. και την Περιφερειακή Ενότητα Κεφ/νίας, καθώς επίσης και σε άλλα Φεστιβάλ Γυμναστικής που διεξάγονται στη χώρα μας. Τα μεγαλύτερα σε ηλικία τμήματα, συμμετέχουν σε Ευρωπαϊκές και Παγκόσμιες Γυμναστράδες, εκπροσωπώντας τη χώρα και το νησί μας στο εξωτερικό καθώς και σε Διεθνή Φεστιβάλ Γυμναστικής με αγωνιστικό ή μη χαρακτήρα. Οι αθλήτριες του αγωνιστικού τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής του συλλόγου συμμετέχουν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των αντίστοιχων κατηγοριών Παγκορασίδων, Κορασίδων, Νεανίδων και Γυναικών.
Οι εγγραφές λοιπόν ξεκινούν από την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου και καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης» στην αίθουσα Γυμναστικής και ώρες 18.00-20.00.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Υπεύθυνες καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής
• Μποζένα Μπαρτκόβσκα-Μπασιαρδή
τηλ. 2671024830 & 6972286504
• Ευαγγελία Στραβάκου
Τηλ. 6944643788

ΤΜΗΜΑΤΑ:

• Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής
• Γενικής Γυμναστικής

liksi-festival-anna-pollatoy2014-60

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer