Ποιοι Κεφαλλονίτες ανηφορίζουν στην Θεσσαλονίκη για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ;
Με “συμφωνία αλήθειας” ο Κυριάκος στη ΔΕΘ
Πολιτική
17/09/2016 | 10:56

Τη “συμφωνία αλήθειας” με τους πολίτες θα παρουσιάσει απόψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία που θα κάνει προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων, στις 8μ.μ., στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης” της ΔΕΘ.

Πρόκειται για τον “οδικό χάρτη” της Ν.Δ. για την έξοδο της χώρας από την κρίση και, σύμφωνα με στελέχη του κόμματος, αποτελείται από κοστολογημένες προτάσεις και μετρήσιμους στόχους.

Το “παρών” στην ομιλία του κ. Μητσοτάκη αναμένεται να δώσουν δύο πρώην πρωθυπουργοί, ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς.

Το σημερινό πρόγραμμα του προέδρου της Ν.Δ. περιλαμβάνει συνάντηση με τους πρυτάνεις των ΑΕΙ και τον πρόεδρο του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και περιοδεία σε περίπτερα της 81ης ΔΕΘ, στις 11.30 το πρωί.

Η τριήμερη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη για την 81η ΔΕΘ θα ολοκληρωθεί αύριο με τη συνέντευξη Τύπου, στη 1μ.μ., στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης”.

Την ΝΔ Κεφαλονιάς, στη σημερινή ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βελλείδιο Συνεδρικό κέντρο,  θα εκπροσωπήσουν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Αντώνης Κατσιγιάννης και ο Περιφερειακός Διευθυντης της ΝΔ στα επτάνησα κ. Παναγής Μαρκάτος.

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer