Που διοργάνωσε ο ΚΟΑ στο Αργοστόλι
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Ενωσιακό πρωτάθλημα τένις
Αθλητισμός
17/09/2014 | 14:15

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Ενωσιακό βαθμολογούμενο πρωτάθλημα τένις που διοργάνωσε ο ΚΟΑ στο Αργοστόλι.

Αγόρια και κορίτσια από την Σπάρτη, την Πάτρα, την Τρίπολη, το Αίγιο, τη Ζάκυνθο, το Άργος και φυσικά την Κεφαλονιά, που υπάγονται στην ΣΤ Ένωση Πελοποννήσου διαγωνίστηκαν στις ηλικιακές κατηγορίες 12-14-16 ετών υπό το βλέμμα των προπονητών τους και κατάφεραν να ενθουσιάσουν το κοινό με τις ικανότητες τους.

Οι αθλητές που συμμετείχαν από τον Κεφαλληνιακό Όμιλο είναι: Καλογηράτου Χριστιάννα, Παπαδάτου Κατερίνα, Μπαζίγου Ελευθερία, Πλατανίτη Μπέλα, Ζαπάντης Βασίλης, Καππάτος Άρης, Σπυριδάκης Θοδωρής, Θεοδωράτου Χριστίνα, Βαγγελάτου Βαγγελία, Καμπανός Ευθύμιος, Γιαννάτου Αγγελική, Παπαδάτος Νίκος, Μοντεσάντου Αναστασία, Κώστα Ελίνα.

Οι αθλητές μας είχαν πολύ καλή αγωνιστική εμφάνιση οι αθλήτριες Γιαννάτου Αγγελική   και Μοντεσάντου Αναστασία κατέκτησαν την τρίτη θέση  οι αθλητές Καμπανός Ευθύμιος και Κώστα Ελίνα έπαιξαν στον τελικό και  κατέκτησαν την δεύτερη θέση   η αθλήτρια μας Βαγγελάτου Βαγγελία παίζοντας στον τελικό   κατέκτησε την πρώτη θέση.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές και τους ευχαριστεί που κάνουν περήφανο τον Όμιλο με τις επιτυχίες  τους.

Επίσης ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους προπονητές του Ομίλου  Χριστόπουλο Ντίνο, Αντωνάτο Βύρωνα, Κόμητα Μάκη.

Ευχαριστούμε το Δ.Σ. της ΚΕΔΗΚΕ και ιδιαίτερα  τον πρόεδρο της κ Κωνσταντάκη Άγγελο για την διάθεση των γηπέδων.

Ευχαριστούμε όλους τους ομίλους που συμμετείχαν, την Kefalonian Lines για τη διευκόλυνση που παρείχε στη μετακίνηση των αθλητών, τον γιατρό των αγώνων κ. Ζαπάντη Αναστάσιο, τον επιδιαιτητή Χριστόπουλο Ντίνο τους γονείς που μας συμπαραστέκονται στην προσπάθεια μας  και τους μικρούς μας αθλητές Γιαννάτο Ανδρέα και Ζαπάντη Κωνσταντίνο για την βοήθεια που προσέφεραν μέσα στα γήπεδα.

Για το Δ.Σ.

Η πρόεδρος Ελένη Ανδρεόλα

Ο γραμματέας Νίκος Τσιμάρας

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer