Καλούμε τον δημοκρατικό και ριζοσπάστη λαό της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης να διατρανώσει με κάθε τρόπο την αντίθεση του σ' αυτή την βάναυση προσβολή
«Μαύρο» στον πομπό της ΕΡΤ στον Αίνο
Πολιτική
08/07/2013 | 10:32

Οι δυνάμεις της κρατικής καταστολής έκοψαν  το ρεύμα από τον πομπό της ΕΡΤ στον Αίνο, εκτελώντας τις εντολές της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου.

Η επίθεση των ντόπιων μίσθαρνων οργάνων της τρόικα απέναντι στα δικαιώματα του λαού στην δημοκρατία και την εργασία, κλιμακώνεται.

Ο Κ. Σακκάς κρατείται χωρίς δίκη προφυλακισμένος τρία χρόνια προς δόξα της «τυφλής» δικαιοσύνης του εισαγγελέα υπουργού.

Ολόκληρη η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ παραβιάζει ανενδοίαστα και απροκάλυπτα την απόφαση του ΣΤΕ που έλεγε όχι στο «μαύρο» της ΕΡΤ!

Αλήθεια οι δυνάμεις της κρατικής καταστολής που πήγαν στον Αίνο κι έκοψαν το ρεύμα, δεν παρανόμησαν ευθέως και καθαρά αφού καταστρατηγούν την απόφαση του ΣΤΕ;

Δεν θέλουν την πλουραλιστική δημοκρατική ενημέρωση , θέλουν μόνο τους συνεργάτες τους διαπλεκόμενους καναλάρχες-εργολάβους να συκοφαντούν τους αγώνες των εργαζομένων , θέλουν να επιβάλλουν σιωπητήριο μπροστά στα επόμενα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα που ετοιμάζουν.

Καλούμε τον δημοκρατικό και ριζοσπάστη λαό της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης να διατρανώσει με κάθε τρόπο την αντίθεση του σ’ αυτή την βάναυση προσβολή.

Καλούμε τους εργαζόμενους, την νεολαία, τους ανέργους,  τους μη προνομιούχους Κεφαλλονίτες και Θιακούς να στρατευθούν στον  μεγάλο αγώνα για την ματαίωση των σχεδίων τους και την ανατροπή της συγκυβέρνησης.

Και όσοι και όσες παρανομούν απέναντι στα κυριαρχικά δικαιώματα των πολιτών αυτού του τόπου να γνωρίζουν ότι θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους αυτές.

Αργοστόλι, 7/7/2013

Θεόδωρος Γαλιατσάτος

Περιφερειακός σύμβουλος

Επικεφαλής ΑΝ.Α.Σ.Α

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer